ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσίαση στον "ΔΑΝΑΟ" του ιστορικού μυθιστορήματος «Ο Σημαδεμένος Ερημίτης» του Γ. Νεοφώτιστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. | |
Παρουσίαση στον "ΔΑΝΑΟ" του ιστορικού μυθιστορήματος «Ο Σημαδεμένος Ερημίτης» του Γ. Νεοφώτιστου
Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή , έγινε το Σάββατο 23/2  στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συμπατριώτη μας ιατρού κ. Γιώργου Νεοφώτιστου,με τον τίτλο : «Ο Σημαδεμένος Ερημίτης».

Τόσο η εξαιρετική αναφορά στο βιβλίο από τον κ. Αναστάσιο Σκλήρη, επίτιμο Ειδικό Πάρεδρο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου - συν/χο εκπαιδευτικό & Γ.Γραμματέα του συλλόγου μας, όσο και η αναλυτική παρουσίασή του απ΄τον συγγραφέα κ. Νεοφώτιστο, έδωσαν το ακριβές στίγμα και την ιδιαίτερα αξιόλογη μορφή του νέου ιστορικού μυθιστορήματος.
Τέλος το ακροατήριο που το αποτέλεσαν εκτός από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και πολλοί φίλοι απ τα μαθητικά χρόνια του συμπατριώτη μας συγγραφέα στο ΄Αργος αλλα και τον προσκοπισμό, έδωσε και ένα νοσταλγικό τόνο στην όλη εκδήλωση πρός τον συγκινημένο κ. Νεοφώτιστο, αλλα & έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το βιβλίο του. 

Τον συγγραφέα καλωσόρισαν μέλη του Δ.Σ και ευχαρίστησε προλογίζοντας ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σωτ.Κωτσοβός, που τόνισε ότι ο Δαναός, αποδεικνύει έτσι ότι εκτός απο φάρος πολιτισμού, είναι και σημείο επανασύνδεσης συμπατριωτών με την πόλη μας, μέσα απ την επιστημονική ή λογοτεχνική τους πορεία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ