ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Το αποκριάτικο γλέντι της "Ελληνικής Παράδοσης" θα το θυμούνται για καιρό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. | |
Το αποκριάτικο γλέντι της "Ελληνικής Παράδοσης" θα το θυμούνται για καιρό
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου το ετήσιο γλέντι του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση"!

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γλέντι μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Όλα τα μέλη, αλλά και οι φίλοι του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με 2 παραδοσιακές ορχήστρες και την συνοδεία κορυφαίων μουσικών από τον χώρο της παράδοσής μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Ήταν μεγάλη μας τιμή να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά τον μεγάλο δεξιοτέχνη του βιολιού, τον Νίκο Οικονομίδη, την Κυριακή Σπανού με την γλυκιά και μελωδική φωνή της, αλλά και τους συνεργάτες τους, τον Παναγιώτη Βέργο στο σαντούρι και τον Αργύρη Ψαθά στο λαούτο!
Ταξιδέψαμε στα νησιά μας και στροβιλιστήκαμε εκστατικά υπό των ήχο των δοξαρίων του βιολιού του Νίκου Οικονομίδη που απογείωσε την διάθεση όλων μας!
Για ακόμη μια φορά, όμως, χαρήκαμε πάρα πολύ που στην παρέα μας ήταν ο Κώστας Μήτσης στο τραγούδι, ο Κωνσταντίνος Λιόντος στο κλαρίνο, ο Πέτρος Μήτσου στην γκάιντα, την τσαμπούνα και τον ζουρνά, ο Βασίλης Αθανασιάς στο βιολί, ο Γιάννης Σεβαστόπουλος στο λαούτο και ο Πέτρος Παπαγεωργίου στα κρουστά!
Ο Κώστας Μήτσης με την παρέα του έχουν καταφέρει να γίνουν ιδιαίτερα αγαπητοί στο Άργος και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού καταφέρνουν πάντα να μας μεταδώσουν το κέφι τους, δημιουργώντας πάντα αυτήν την αμφίδρομη σχέση μεταξύ μουσικού και χορευτή!

Μαζί τους χορέψαμε τα Μωραίτικα, τα Ηπειρωτικά και φτάσαμε στην Θεσσαλία, την Θράκη και την Μακεδονία μας... 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου μας που βοήθησαν από διάφορα πόστα και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης!
Τέλος, ευχαριστούμε τους χορευτικούς συλλόγους για την παρουσία τους, τόσο αυτούς που έκαναν μεγάλο δρόμο για να έρθουν, όσο και τους συλλόγους της περιοχής μας... Και για τους φίλους μας που οι καιρικές συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να είναι μαζί μας, παρότι ήταν προγραμματισμένο, δίνουμε ραντεβού για τα επόμενα!

Ήταν ένα γλέντι που θα θυμόμαστε για καιρό!
Εις το επανιδείν!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ