ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. | |
Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ναυπλίου, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΕΕΣ και με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, ληφθείσα κατά τη συνεδρίαση αυτού της 7ης Φεβρουαρίου 2019, για διεξαγωγή στις 31/03/2019 Περιφερειακών Συνελεύσεων ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ, για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας, καλεί τα Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ναυπλίου σε  Περιφερειακή Συνέλευση. 

Η Περιφερειακή συνέλευση θα συγκληθεί την 31η Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή, με ώρα έναρξης διεξαγωγής της την 10 π.μ., στο Ναύπλιο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, 25ης Μαρτίου 2, με τηλ. 2752025289 με θέμα Ημερήσιας Διάταξης:

-Εκλογή 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ναυπλίου (άρθρο 26 του Καταστατικού ΕΕΣ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, στην ως άνω Περιφερειακή Συνέλευση, θα συγκληθεί Α΄ Επαναληπτική Σύνοδος αυτής, στις 7 Απριλίου 2019, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ