ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Τον Τάσο Τόκα στηρίζει για δήμαρχο η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | |
Τον Τάσο Τόκα στηρίζει για δήμαρχο η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας
Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας, με υψηλό αίσθημα πολιτικής ευθύνης, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα σταθούμε μαζί και δίπλα – δίπλα με την ΝΕΔΥΠΕΡ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Τόκα, σεβόμενοι την αυτονομία της συγκεκριμένης παράταξης .

Η επιλογή μας αυτή στηρίζεται στα εξής:

1. Η ΝΕΔΥΠΕΡ και ο επικεφαλής της Τάσος Τόκας, 5 χρόνια τώρα από την θέση της αντιπολίτευσης στάθηκε μαχητικά στο ύψος των απαιτήσεων, αρθρώνοντας πολιτικό, ουσιαστικό και τεκμηριωμένο λόγο προάσπισης και προώθησης των λαϊκών συμφερόντων.


2. Σαν παράταξη στάθηκε κριτικά υπέρμαχος του νόμου του ¨Κλεισθένη¨ και των θετικών του σημείων, αποδεικνύοντας έτσι πως μπορεί και θέλει να διοικήσει τον Δήμο μας με διαφάνεια, συγκλίσεις, συνεργασίες και συναινέσεις, την στιγμή που όλες οι άλλες παρατάξεις και οι επικεφαλής τους, τάχθηκαν ενάντια έως και τον πολέμησαν λυσσαλέα, μιλώντας για καταστροφή της Αυτοδιοίκησης και κρύβοντας την μονοκομματική λογική τους στο βωμό της εξυπηρέτησης των συμφερόντων και των ¨ημετέρων¨. Και μάλιστα σήμερα τεχνηέντως και σκοπίμως σιωπούν και το προσπερνούν το σημαντικό αυτό σημείο γιατί δεν ταιριάζει στην λογική και την πρακτική τους και την υφαρπαγή της ψήφου που επιδιώκουν. Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας στηρίζοντας την ΝΕΔΥΠΕΡ και το Τάσο Τόκα θέλει να συμβάλει τα μέγιστα στην διακυβέρνηση του Δήμου ως απαιτούν οι συνθήκες, οι ανάγκες και ο λαός!

3. Η ΝΕΔΥΠΕΡ και ο Τάσος Τόκας στάθηκαν με υπεύθυνο, πολιτικό και καθαρό λόγο σε όλα τα θέματα και πάνω απ΄ όλα έχουν ¨καθαρό πρόσωπο και καθαρά χέρια¨. Δεν είναι δέσμιοι ούτε συμφερόντων, ούτε καταστάσεων, ούτε παραγόντων, ούτε και κομμάτων. Είναι νέοι, άφθαρτοι και έτοιμοι να τιμήσουν την ψήφο του λαού, ως άλλωστε έκαναν μέχρι σήμερα. Δεν χρωστάνε τίποτα και σε ανέναν!

Δημοκράτες και Δημοκράτισσες,
Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Στον όμορφο αυτό αγώνα σας θέλουμε μαζί μας. Θέλουμε αξιολογώντας τις θέσεις μας να συστρατευτείτε με την ΝΕΔΥΠΕΡ και τον Τάσο τον Τόκα. Είναι μέγιστη στάση ευθύνης και δημοκρατικής ευαισθησίας, απέναντι στον ευλογημένο τόπο της Ερμιονίδας μας! Έχουμε υποχρέωση να της δώσουμε το αναπτυξιακό στίγμα που της αρμόζει! Και θα το κάνουμε εμείς, εσείς με μπροστάρηδες την ΝΕΔΥΠΕΡ και τον άξιο Τάσο Τόκα!


Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ