ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. | |
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, στην τακτική του συνεδρίαση, την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί με σκοπό να διενεργηθούν αρχαιρεσίες με βάση το νέο του Καταστατικό, στις 17 Φεβρουαρίου.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκε η 31η Μαρτίου 2019. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και οι Περιφερειακές Συνελεύσεις.

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε υπόψη του την αθρόα και δυναμική εγγραφή μελών που παρατηρήθηκε κατά τις τελευταίες ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, η οποία ερμηνεύτηκε ως επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας να αγκαλιάσει τον ανθρωπιστικό μας οργανισμό.
Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να δώσουμε πρόσθετο χρόνο προκειμένου να εγγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Ανταποκρινόμαστε με τον τρόπο αυτό στο αίτημα του κόσμου, των Περιφερειακών Τμημάτων και του μεγάλου αριθμού Εθελοντών που επικοινώνησε μαζί μας.
Οι υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα συνεχίσουν τις επόμενες μέρες τις εντατικού ρυθμού προετοιμασίες και θα εκδοθεί σύντομα νέα Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το Καταστατικό διαδικασίες.

Ευχαριστούμε όλους όσους αποφάσισαν να λάβουν ενεργό μέρος στον οργανισμό μας εγγραφόμενοι ως μέλη.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ