Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Δράση Μεσογειακής Διατροφής & Άσκησης από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:56:00 π.μ. | |
Δράση Μεσογειακής Διατροφής & Άσκησης από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου
Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου καθώς και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε Ενημέρωση για την Μεσογειακή Διατροφή και την Άσκηση από το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου σε συνεργασία με την ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου, στο χώρο που στεγάζονται οι δύο υπηρεσίες, ανοιχτό προς όλο τον ενήλικο πληθυσμό της περιοχής του Ναυπλίου.
Η κα Σπανού Ελένη (ΕΑ’ Γενικής Ιατρικής – Συντονίστρια), η κα Ανδριοπούλου Ειρήνη (Νοσηλεύτρια του ΚΥ) καθώς και η κα Φάσσου Ελένη (Νοσηλεύτρια του ΚΥ) αλλά και η λοιπή ομάδα Υγείας της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, παραχώρησαν ενημερωτική ομιλία σχετικά με τη Μεσογειακή Διατροφή και την άσκηση που καθημερινά μπορούμε να υιοθετήσουμε για να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας. 
Συζητήθηκαν λάθη που κάνουμε καθημερινά στη διατροφή μας είτε στις δραστηριότητες μας επιβαρύνοντας τον οργανισμό μας. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με ερωτήσεις και βιωματικά παραδείγματα από τους πολίτες. 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους προσήλθαν και έδειξαν ενδιαφέρον σε μια ακόμα προσπάθεια των υπηρεσιων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Ναυπλίου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών καθώς και τον Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του εξοπλισμού ώστε να πραγματοποιηθεί η ομιλία αυτή. 

Η Συντονίστρια της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου 
Σπανού Ελένη
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ