ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη προσέλευση η μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη προσελευση η μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου (βίντεο)
 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η Ερανική Επιτροπή, του ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η εκδήλωση έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», την Κυριακή 17η Φεβρουαρίου 2019 . Οι εθελόντριες φιλόπτωχου ταμείου πρόσφεραν κρασί, σουβλάκια και αποκριάτικους μεζέδες. Η προσπάθεια αυτή γίνεται εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, της Ερανικής Επιτροπής και των ενοριτών και αποβλέπει εις την ενίσχυση, συντήρηση και την εν γένει λειτουργία των Ιερών Ναών καθώς και την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας της Ν. Κίου.
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η ορχήστρα του Άγγελου Ανδριανού , όπου παρουσίασε πρόγραμμα με παραδοσιακά Μικρασιάτικα και λαϊκά τραγούδια.
Δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους να περάσουμε για λίγο μια ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας, στοιχείο απαραίτητο στις δύσκολες μέρες που περνάμε ,όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίας Ειρήνης πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι ιερείς π. Ηλίας Γάτσιος και π. Μιχαήλ Καλαμαράς, ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π.Διολίτσης ,ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Σκούφης οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Σαρρής , Η. Χατζηγεωργίου κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ