ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Ναυπλιέων έχει επιλεχτεί από την ιστορία να τιμά την προσφορά στον πολιτισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | |
Ο Δήμος Ναυπλιέων έχει επιλεχτεί από την ιστορία να τιμά την προσφορά στον πολιτισμό
Ένας δήμος που ευωδιάζει σε όλες τις πράξεις και τα μνημεία του πολιτισμό, πως θα ήταν δυνατό να μείνει ασυγκίνητος από τα έργα του κοινωνικά διακεκριμένου συμπολίτη του Δημήτρη Χατζόπουλου. 
Την Κυριακή, 24/2/2019, στην αίθουσα του βουλευτικού, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μέσα σε βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα, επιβράβευσε την συνεισφορά του Δημήτρη Χατζόπουλου στο πολιτιστικά δρώμενα, όχι μόνο στον Δήμο Ναυπλιέων αλλά και σε όλο τον νομό, απονέμοντας του τιμητική διάκριση- πλακέτα για την πολιτισμική προσφορά του. 
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων για το τιμώμενο πρόσωπο, «τόσο η ζωή του, όσο και οι παρεμβάσεις του από την θέση του ειδικού γραμματέως στο υπουργείο πολιτισμού, για την ολοκλήρωση έργων ή την διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνένωσε όλους τους δήμους του νομού, οι οποίοι με την παρουσία τους στην χτεσινή εκδήλωση, απέδειξαν πως το πνεύμα δράσης και σκέψης του Δημήτρη Χατζόπουλου, μπορεί να συνενώσει όλους μας με στόχο την απογείωση του πολιτισμού στον νομό». 
Στην εκδήλωση βράβευσης παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών Δ. Μπέγκος, η τέως Δήμαρχος Μιδέας Γ. Νάσου, περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του βουλευτικού. Την εκδήλωση συνόδευσε μελωδικά το «Γυναικείο Σύνολο Συμφωνία» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη με συνθέσεις Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Κραουνάκη και Μαρκόπουλου .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ