ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές για τον ιό της γρίπης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. |
Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές για τον ιό της γρίπης
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της χώρας λόγω των πολλών κρουσμάτων του ιού της γρίπης αλλά και των θανάτων που έχουν καταγραφεί εξαιτίας του.

Άλλο ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη Ρόδο το Σάββατο με το θάνατο 33χρονου ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με τον ιό της γρίπης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε υψηλό πυρετό και φέρεται να μην είχε εμβολιαστεί για τον ιό παρά το γεγονός ότι ήταν επιβαρυμένη η υγεία του.

Πάντως, την ώρα που τα κρούσματα δεν έχουν σταματήσει, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε χθες, ότι «σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν κάνει κάποιο πλατό, αν, δηλαδή, έφτασε στο ανώτερο σημείο» προσθέτοντας ότι «ακόμα και όταν υποχωρεί (σ.σ. η γρίπη) θα έχουμε αρκετό αριθμό κρουσμάτων για τις επόμενες εβδομάδες».

Αναφορικά με τα εμβόλια τα οποία είναι σε έλλειψη, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε ότι «50.000 δόσεις εμβολίων θα είναι στα ράφια σύντομα» αποδίδοντας την έλλειψη στο γεγονός ότι «τα αγόρασαν όλα οι πολίτες όταν έπρεπε να γίνουν τα εμβόλια».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ