ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Εργαζόμενοι και στα ΚΗΦΗ Ναυπλίου συμμετείχαν στη δράση «Πλέκοντας την Αλληλεγγύη»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. |
Εργαζόμενοι και στα ΚΗΦΗ Ναυπλίου συμμετείχαν στη δράση  «Πλέκοντας την Αλληλεγγύη»
Με την επίσκεψη του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΗΦΗ Ελλάδος στο καμπ της Μαλακάσας ολοκληρώθηκε η δράση μας «Πλέκοντας την Αλληλεγγύη» την Παρασκευή 01/02/2019. 

Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου πήραν όσα κασκόλ και σκουφάκια παραλάβαμε από τους συναδέλφους μετά τα Χριστούγεννα και έχοντας κάνει τη σχετική συνεννόηση με την Υπουργό Παιδείας και Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του καμπ μεταβήκαμε στη Μαλακάσα. 

Μετά από την εμπειρία του ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ όλα ήταν ίδια κι όλα διαφορετικά. Ίδιες φατσούλες απορημένες και επιφυλακτικές. Ο κ. Κώστας Καλέμης, η ψυχή του καμπ, μας υποδέχθηκε μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό και τους εκπροσώπους του δήμου που ήρθαν να μας καλωσορίσουν, να μας ευχαριστήσουν και να μας βοηθήσουν. 
Σε πολύ λίγο χρόνο μαζεύτηκαν γονείς και παιδιά έξω από το γραφείο που είχαμε συσκευάσει σε τσαντούλες ένα κασκόλ με το σκουφί του για κάθε παιδάκι και κρατώντας τον κωδικό του κάθε παιδιού έπαιρναν ότι δικαιούτο. 

Έντονα τα συναισθήματα, συγκίνηση, ανθρωπιά ζεστασιά, ταπεινότητα περηφάνια αλλά και ευγνωμοσύνη. Ο καθένας μας για τους δικούς του λόγους. Στη συνέχεια μας ξενάγησαν στους χώρους του καμπ, όπου τα κοντέινερ έχουν αντικαταστήσει από το καλοκαίρι τις σκηνές που ήταν δυσλειτουργικές και έτσι τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει αισθητά. Όσον αφορά τα παιδιά, η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εμπλεκόμενους είναι τεράστια καθώς οι ανάγκες που υπάρχουν είναι τεράστιες. 

Σαν σύλλογος υποσχεθήκαμε να ανοίξουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας και στήριξης με όποιο τρόπο μπορούμε και κυρίως με τις συνέργιες μας με τα σχολεία στις τοπικές κοινωνίες. Η διαγενεακη σύνδεση ως δράση ωφελεί και τις δυο πλευρές και μπορεί να συντελέσει ούτως ώστε να γίνει σημαντικός αρωγός στις προσπάθειες μας. 
Τέλος, θα θέλαμε να μεταφέρουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Φωτίου, αφενός για τους εργαζομένους και αφετέρου για τους ωφελούμενους για αυτή τη σημαντική δράση μας αλλά και για όσες θα ακολουθήσουν. 

Τα ΚΗΦΗ που συμμετείχαν στη δράση: Βιάννου –Γόρτυνας – Παλιανής – Γαζίου – Αλικαρνασσού – Αγίας Τριάδας- Μίνωα Πεδιάδος –Χερσονήσου Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Ανωγείων, Μυλοπόταμου, Κάτσικα Ιωαννίνων, Κοσκινού Ρόδου, Συκεών Θεσ/νικης, Σιάτιστας, Τσοτυλίου, Πλαταριάς, Πέρδικας, Λαμίας, Νεάπολης Θεσ/νικης, Ναυπλίου, Θεσ/νικης, Κατερίνης, Δάφνης – Υμηττού, Νάξου, Μετσόβου και Φιλιατών.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Μαθιουδάκη Εμμανουέλα
Η Γραμματέας Φουκάκη Μιχαέλα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ