ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Με ενδιαφέρον η ημερίδα “Το Στρες στα Σώματα Ασφαλείας” από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. |
Με ενδιαφέρον η ημερίδα “Το Στρες στα Σώματα Ασφαλείας” από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα “Το Στρες στα Σώματα Ασφαλείας” από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου σε συνεργασία με τις Ενώσεις Εργαζομένων των Σωμάτων Ασφαλείας της Αργολίδας, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Η κα Σπανού Ελένη (ΕΑ' Γενικής Ιατρικής - Συντονίστρια), η κα Καλογουλίδου Σταματία (Κοινωνική Λειτουργός) και το λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, παραχώρησαν ενημερωτική ομιλία σχετικά με το στρες που βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας. 
Συζητήθηκαν τα χαρακτηριστικά του εργασιακού στρες στο συγκεκριμένο κλάδο, οι γενικές αρχές αντιμετώπισης και οι προτεινόμενοι τρόποι αντιμετώπισης του. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με ερωτήσεις των εργαζομένων και από τα τρία σώματα Ασφαλείας, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του λιμενικού. 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις ενώσεις των εργαζομένων για τη διοργάνωση της Ημερίδας καθώς και το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου για την παραχώρηση της αίθουσας και του εξοπλισμού ώστε να πραγματοποιηθεί η ημερίδα.

Η Συντονίστρια της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου
Σπανού Ελένη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ