ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων του Νέου Σχολείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. | |
Κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων του Νέου Σχολείου
Την περασμένη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ έκοψε την πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Αγαμέμνων Παλλάς». Μαθητές, γονείς, η Διοίκηση του Σχολείου , οι καθηγητές, επίσημοι και πολλοί φίλοι αγκάλιασαν την εκδήλωση που κράτησε μέχρι αργά, καθώς η φωνή του αγαπημένου ντόπιου τραγουδιστή Άγγελου Ανδριανού έδωσε ζωντάνια και κέφι για χορό και τραγούδι. 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου και Μαριλία Γεώργα-Σιδέρη εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και την παρουσία τους, τη Διοίκηση και τους εκπαιδευτές του Σχολείου, όπως επίσης και το Άγγελο Ανδριανό που απεδέχθη την πρόσκληση να παρουσιάσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα μαζί με την ορχήστρα του. Ευχήθηκε σε όλους να διανύσουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και πρόοδο.
Επίσης, η εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ κα Τζοβάνα Κατερίνη , εκτός των άλλων, τόνισε την αγαστή συνεργασία μεταξύ Σχολείου και Συλλόγου η οποία πρέπει να συνεχιστεί σε όλους τους τομείς.
Ο Δ/ντής Λυκείου κ.Νίκος Κωνσταντόπουλος συνεχάρη το Σύλλογο για την επιτυχή εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και ιδιαίτερα έδωσε θερμές ευχές στους μαθητές της τρίτης Λυκείου για ψυχική δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις.
Ο Αιδεσιμολογιώτατος πατ. Δημοσθένης Γάτσιος εκπροσώπησε τον Σεβ.Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριο, ευλόγησε τον κόσμο και έκοψε την πίτα. Στον τυχερό του φλουριού προσφέρθηκε ένα όμορφο δώρο.
Η βραδιά κύλισε μέσα σε ένα κλίμα χαράς, τραγουδιού και χορού. Βέβαια, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, καθώς πραγματοποιήθηκε κλήρωση για κάθε τάξη μαθητών και ο κάθε τυχερός παρέλαβε δωροεπιταγή για αγορές σε βιβλιοπωλεία της περιοχής. Η πλούσια λαχειοφόρος αγορά που οργάνωσαν τα μέλη του Συλλόγου, γέμισε τον κόσμο δώρα. Η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της περιοχής που προσέφεραν τα δώρα τους, αφού με τη χορηγία τους αυτή, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αιδ/τοςπατ. Δημοσθένης Γάτσιος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδριανός,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος, η Περιφερειακή Σύμβουλος &υποψ.Βουλευτής Αργολίδας Ν.Δ. κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, , οι Αντιδήμαρχοι Άργους-Μυκηνών κ.κ. Δ.Κρίγγος και Θ.Οικονόμου , ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Παν.Σκούφης, η πολιτευτής κα Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου και ο Αργείος Διεθνολόγος κ. Αθανάσιος Γεώργας, ο Δ/ντής Γυμνασίου του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ κ. Απόστ. Σωτηρόπουλος ο τ. Δ/ντής Λυκείουκ. Σπ.Σταύρου, ο τ.Δ/ντήςΓυμνασίου κ. Λευτ. Μπαρδάκος κ.ά.
Επίσης, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος και ο Βουλευτής κ. Ι.Μανιάτης έστειλαν μηνύματα με τις θερμές τους ευχές γιατί δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν ραντεβού άμεσα, για την οργάνωση νέων εκδηλώσεων ενόψει της Αποκριάς.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου
Γονέων & Κηδεμόνων
του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ