ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Βράβευση του Επιπυραγού Γιώργου Αστρινάκη από την Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. | |
Βράβευση του Επιπυραγού Γιώργου Αστρινάκη από την Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος.

Στις 17 Φεβρουαρίου, σε μια ειδική τελετή, στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσής μας, της Π.Ε.Ε.Π.Σ, τιμήσαμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το θεσμό μας. Ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη, βελτίωση και εξέλιξη του θεσμού μας. 

Εμείς θα σταθούμε σε έναν από αυτούς, τον δικό μας άνθρωπο, τον Γιώργο μας. Τον Επιπυραγό Π.Σ κο Αστρινάκη Γεώργιο. Αυτός ο Αξιωματικός πίστεψε σε εμάς από το 2013, όταν πρωτοέπεσε στο τραπέζι η σκέψη για την δημιουργία του Εθ. ΠΚ Ύδρας. Πίστεψε σε αυτή την ιδέα, όταν τότε ακόμα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την περιοχή μας ο θεσμός της Εθελοντικής Υπηρεσίας. 
Πάλεψε μαζί μας, πολέμησε, τα έβαλε με τη γραφειοκρατία, πείσμωσε σε κάθε εμπόδιο, ξενύχτησε αμέτρητες φορές στο πλάι μας και μας συμβούλευε ακούραστα, προσπαθόντας να μας κάνει Πυροσβέστες. 

Μας προστάτεψε σε κάθε στραβή σαν να είμαστε δικά του παιδιά. Και όταν πλέον ήταν σίγουρος για εμάς και τις δυνατότητές μας, έβαλε πλώρη να "χτίσει" και άλλες δύο Εθελοντικές Υπηρεσίες. 

Τη μία στις Σπέτσες, το 2016 και την άλλη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πόρο το 2018, δίνοντας το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη χωρίς να δείξει ποτέ σημάδια κούρασης ή απογοήτευσης σε κάθε καινούριο εμπόδιο!
Αυτός είναι ο Γιώργος μας. Ο "Προϊστάμενος", όπως συνηθίζουμε να τον λέμε. Μπορεί να μας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα, αλλά ειλικρινά τον αισθανόμαστε καθημερινά δίπλα μας. Είναι από τους Αξιωματικούς που το Σώμα θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανο που τον έχει στις τάξεις του! 
Ότι και να πούμε για αυτόν το άνθρωπο θα είναι λίγα.
Προϊστάμενε, σε ευχαριστούμε.....

-Ο Προϊστάμενος και τα μέλη του Εθ. Π.Κ Ύδρας-
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ