ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Body and Mind Detox με την Νίκη Πετρουλάκη στο ΣΩΜΑ Family Concept

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. |
Body and Mind Detox με την Νίκη Πετρουλάκη στο ΣΩΜΑ Family Concept
Στις 30 Μαρτίου ζήστε μια μοναδική εμπειρία! Ενισχύστε τη διαδικασία αποτοξίνωσης με την κατάλληλη άσκηση υπό την καθοδήγηση της personal trainer και πιστοποιημένης Yoga Power instructor Νίκης Πετρουλάκη!

Πρόγραμμα ημέρας

17.00-17.15 Εγγραφές - Welcome Tea

17.15 - 18.15 Body Detox
Core Power (Finding our Inner Fire) - (Awaken the solar plexus)

Στο πρώτο session θα ασχοληθούμε με το κέντρο μας, με περιστροφές του κορμού και με την αναπνοή της φωτιάς. Σε μια πρακτική θα τα συνδέσουμε όλα αυτά μαζί για να προκαλέσουμε το σώμα να αποβάλλει τα περιττά.

Η τεχνική αναπνοής Kapalbhati or Bhalabhai Pranayama Breath of Fire ενθαρρύνει τους υγιείς και ισχυρούς πνεύμονες και θα αυξήσει γρήγορα τη θερμότητα μέσα στο σώμα. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να διατηρήσετε το αίμα καθαρό και τα επίπεδα ενέργειας ψηλά. Η συστολής της κοιλιάς μασάει τα εσωτερικά όργανα βελτιώνοντας την πέψη και επίσης αυξάνει το ανοσοποιητικό σύστημα και αναζωογονεί τον εγκέφαλο. Ο πυρήνας είναι το κέντρο δύναμης μέσα στο σώμα και έχει επιρροή σε κάθε θέση/ στάση του σώματος. Ένας ισχυρός κοιλιακός μυς βοηθάει να δημιουργήσουμε πιο εύκολες και αποδοτικές κινήσεις.

18.15-18.30 Detox Tea Break

18.30 - 19. 30 Mind Detox
Slow approach to Asana's with deep breathing techniques

Όταν επιβραδύνουμε, συναντάμε αυτό που είμαστε και όλο αυτό μας δίνει το θάρρος, την αντοχή, την υπομονή και το βάθος. Η αργή προσέγγιση στη γιόγκα υπογραμμίζει τη δυνατότητα να μπορώ και να ησυχάσω με την πάροδο του χρόνου.

η αργή προσέγγιση στις θέσεις θέτει ένα μέτριο στρες στους συνδετικούς ιστούς του σώματος-τους τένοντες, την περιτονία και τους συνδέσμους-με στόχο την αύξηση της κυκλοφορίας στις αρθρώσεις και τη βελτίωση της ευελιξίας. Μια πιο διαλογιστική προσέγγιση (YIN) γιν έχει ως στόχο την καλλιέργεια της συνείδησης της εσωτερικής σιωπής και την ανάδειξη μιας καθολικής διασυνδετικής ποιότητας

Η αργή γιόγκα προσφέρει προσεκτική, ολοκληρωμένη, χωρίς αποκλεισμούς και βασίζεται στην αυτοεξέταση και την αυτογνωσία.

19.30 - 20.00 Συζήτηση

Η Νίκη Πετρουλάκη είναι Personal Trainer και πιστοποιημένη Power Yoga Instructor με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Fitness. Δραστήρια, συνεπής, υπεύθυνη και οργανωτική με εξειδικευμένες γνώσεις και διεθνείς πιστοποιήσεις στη Yoga (500h yoga alliance)
και στο Pilates.(mat & equipment ).

-Συμμετοχη σε σειρά DVD γυμναστικής -συνεργασία με αθλητικά μπλογκ

Παράλληλα με την ιδιότητά της ως Instructor είναι εμπνεύστρια του power house project , ενώ έχει συστήσει μαζί με 2 ακόμη δασκάλους Yoga την ομάδα 3elements. Με την παραπάνω ομάδα, τα τελευταία 5 χρόνια, διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια καθώς και wellness & detox retreats σε όλη την Ελλάδα.

-Guest teacher στο Yogaworks σύστημα για εκπαίδευση δασκάλων
-Εισηγήτρια σε πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό
-Συνεργασία με γυναικείο περιοδικό wellness -Forma
Ambassador tshirt vibes Tshirt με αισιόδοξα μηνύματα και λέξεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
-Advance Pranic healer and Arhatic Yogini

Λίγα λόγια από την Νίκη Πετρουλάκη


''Ασχολούμαι με τη yoga περίπου 10 χρόνια είναι ένα μονοπάτι που δεν έχει τέλος, Και για μένα Γιόγκα, είναι η μικρογραφία της ζωής. Το πώς συμπεριφέρομαι και σκέφτομαι πάνω στο χαλάκι της Γιόγκα είναι όπως λειτουργώ και συμπεριφέρομαι στη ζωή μου.

Η σωματική και η ψυχική υγεία, είναι αλληλένδετες. Δεν μπορούμε να έχουμε το ένα χωρίς το άλλο και συγχρόνως όταν αρχίζει να «φτιάχνει» το ένα, φτιάχνει και το άλλο….Ο ανθρώπινος οργανισμός, λειτουργεί σαν σύνολο…Για μένα, δεν υπάρχει «μυστική συνταγή». Για αυτό το λόγο, και δεν προτείνω μέσα από τη δουλειά μου μία και μόνο μέθοδο εκγύμνασης. Η εμπειρία μου με έχει διδάξει, ότι ο καθένας μας λειτουργεί καλύτερα κάνοντας ότι τον ευχαριστεί. Επιτρέψτε μου να εκφράσω, μία αδυναμία που έχω στη yoga, ίσως γιατί σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα τις ανάγκες που έχει το δικό σου σώμα. Σε βοηθάει να αποτοξινωθείς, να χαλαρώσεις, να κοιτάξεις λίγο πιο βαθιά μέσα σου…''

Walk Slowly
It only takes a reminder to breath, a moment to be still,and just like that, something in me settles, softens, makes space for imperfection.
The harsh voice of judgement drops to a whisper and I remember again that life isn’t a relay race;that we will all cross the finish line;
that waking up to life is what we were born for.As many times as I forget, catch myself charging forward without even knowing where I’m going,that many times I can make the choice to stop,to breathe, and be, and walk slowly into the mystery.
– Danna Faulds

Απαραίτητη η κράτηση θέσης / Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στη γραμματεία του γυμναστηρίου μας
2751306740/6941648181
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ