Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

“GREEN WOLVES”: Κατηγορούμε την ΕΠΣ Αργολίδας - Στηρίζουμε πάνω από όλα μόνο την διοίκηση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. |
“GREEN WOLVES”: Κατηγορούμε την ΕΠΣ Αργολίδας - Στηρίζουμε πάνω από όλα μόνο την διοίκηση
 Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναργειακού “GREEN WOLVES” με ανακοίνωση τους, εκφράζουν την αγανάκτηση τους, για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την Καλαμάτα!


“ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ GREEN WOLVES

Μετά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας δηλώνουμε τα εξής: 

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ευθέως την ΕΠΣ Αργολίδας και τον κ. Βασίλη Σιδερη, για την μη προστασία της ομάδας με οποιοδήποτε τρόπο και οποιαδήποτε μέσο. Κρατάμε δε ασχολίαστη την αλαζονική συμπεριφορά του μετά το τέλος του παιχνιδιού στα θεωρεία του γηπέδου! 

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ τα τοπικά διαδικτιακά μέσα της περιοχής μας ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ δεν προστάτεψαν προς τα έξω την ομάδα μας, δημοσιεύοντας τα όποια επεισόδια που προκάλεσαν οι χθεσινοί εντεταλμένοι εκτελεστές! (Διαιτητές) Παρέθεσαν δε, προς δημοσιότητα ξεχωριστό βίντεο από την κερκίδα των φιλοξενούμενων με τους πανηγυρισμούς αυτών!!! Ενώ από την δική μας κανένα!

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ αυτούς που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νυν διοίκηση, δεν σταμάτησαν να τους πολεμούν και μαζί με αυτούς να πολεμούν και την ομάδα! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ την νυν διοίκηση, όχι τόσο για τα όποια λειτουργικά της λάθη σε λειτουργικά θέματα της ομάδας, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΤΡΙΞΕ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστες του από την πρώτη στιγμή!!! Έχοντας τους στα όπα-όπα! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ εξίσου την διοίκηση, ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΪΔΑ!

Τους τάξανε… και χωρίς να έχουν συναίσθηση το πόσο βρώμικο είναι το άθλημα του ποδοσφαίρου.. και μετά ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΑΝΕ!!! Εμείς που αγαπάμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ την ομάδα, δεν θα την αφήσουμε ΠΟΤΕ! Στηρίζουμε πάνω από όλα ΜΟΝΟ την διοίκηση, γιατί ξέρουμε πως δεν είναι πυροτέχνημα… και έχουν την πρόθεση να ασχοληθούν και τα επόμενα χρόνια με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ! Όσες φορές δε την χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας και εμείς ακόμα περισσότερο δίπλα στην ομάδα μας! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο κάθε-ένας που δεν κάνει σωστά την δουλειά του, δεν θα μας βρει αντιμέτωπους!

Η ΛΕΣΧΗ ΦΊΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ GREEN WOLVES είναι ανεξάρτητο κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ! Δεν έχει θητεία! Δεν έχει ημερομηνία λήξης! Η ΛΈΣΧΗ ΦΊΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ δέχτηκε ανά διαστήματα βοήθεια από δημοτικο-πολιτικούς παράγοντες και τους ευχαριστεί. Αλλά δεν πολιτοκολογεί! Η κατεύθυνση μας είναι μία και ονομάζεται << ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ!!!>>>

Τέλος… Η ΛΈΣΧΗ ΦΊΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ GREEN WOLVES ευχαριστεί όλο τον κόσμο της Αργολίδος (και όχι μόνο),που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα όλων μας και δημιουργήθηκε χθες, ένα απίστευτο κλίμα με παλμό, πάθος και ένταση! Έτσι όπως αρμόζει στον ΜΕΓΆΛΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ!!! Εμείς, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην από φέτος μεγάλη υπερ-προσπάθεια που γίνεται θα είμαστε ΠΆΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΚΑΙ Η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ… ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΜΌΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΆΣΕΙΣ… ΤΑ ΩΡΑΙΌΤΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ… “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ!-GREEN WOLVES!””.


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ