Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019

Με επιτυχία το "LOUTRAKI RUN 2019"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | |
Με επιτυχία το "LOUTRAKI RUN 2019"
Το "LOUTRAKI RUN 2019" αποτελεί έναν αγώνα δρόμου εκτός σταδίου, που προάγει την αξία της συμμετοχής, το αίσθημα του "ευ αγωνίζεσθε", αλλά και τη σημασία του εθελοντισμού.

Διοργανωτές ήταν για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Λουτράκι στις 3 Φεβρουαρίου το "LOUTRAKI RUN 2019". Νωρίς το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες δρομείς συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις πεντακόσιες (500). Η διοργάνωση περιελάμβανε αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων, τριών (3) χιλιομέτρων και ενός (1) χιλιομέτρου.
Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα κάτω από την επιβλητική θέα του ορεινού όγκου των Γερανείων. Νικητής του αγώνα δρόμου στα 10χλμ στους άνδρες ήταν ο Γιώργος Καλαπόδης με χρόνο 33΄26΄΄ αθλητής του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, στις γυναίκες ήταν η Σαπίου Βηθλεέμ με χρόνο 42’53΄’, ενώ στα 3 χλμ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γεωργακόπουλος Ανάργυρος με χρόνο 10’01΄΄, και στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Παπαδημάτου Ευγενία με χρόνο 10’01΄΄ αθλήτρια επίσης του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου. Μεγάλη επιτυχία είχε ακόμα και ο αγώνας του ενός χιλιομέτρου με εκατοντάδες συμμετοχές παιδιών. Πληροφορίες για τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο http://www.myrace.gr.
Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, αλλά ταυτόχρονα απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ