ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ένας χρόνος χωρίς την Marie-Joelle Τσολάκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
Ένας χρόνος χωρίς την Marie-Joelle Τσολάκου
Στη Γαλλία, ένα χρόνο πριν σαν σήμερα, στις 25 Φεβρουαρίου 2018, έφυγε από τη ζωή η Marie-Joelle Τσολάκου, μια εξαιρετική γυναίκα, σύζυγος και φίλη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία, αλλά έζησε περίπου 40 χρόνια στην χώρα της καρδιάς της την Ελλάδα και την όμορφη πόλη του Ναυπλίου. Παντρεμένη με το γνωστό Ναυπλιώτη Dj Κώστα Τσολάκο, η Marie-Joelle ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που πήραν τη δύσκολη για την εποχή απόφαση να αφήσουν τη Δυτική Ευρώπη για να ζήσουν στο Ναύπλιο τη δεκαετία του 70. Πάντα αγαπημένη με το σύζυγό της, παρέμεινε εδώ ακόμη και μετά το θάνατό του, και μέχρι λίγο καιρό πριν φύγει και εκείνη, ένα μόλις χρόνο αργότερα.

Πολλοί οι Ναυπλιώτες που έμαθαν να μιλούν γαλλικά με δασκάλα τη Marie-Joelle και ακόμα περισσότεροι όσοι τη θυμούνται να κυκλοφορεί μόνιμα με το ποδήλατό της στους δρόμους της πόλης που τόσο αγάπησε.

Όλοι εμείς που είχαμε την τιμή και τη χαρά να μας θεωρεί φίλους της νιώθουμε ευλογημένοι που πέρασε από τη ζωή μας και την έχουμε πάντα μέσα στη μνήμη και στην καρδιά μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ