ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα snow volley στο Μαίναλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα snow volley στο Μαίναλο (βίντεο)
 Με τον καιρό να είναι σύμμαχος σε ολόκληρη τη διάρκεια του ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley στο Μαίναλο Αρκαδίας.

Από το πρωί αρκετός κόσμος επισκέφτηκε το Χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου για να παρακολουθήσει τους τελικούς του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley.

Πολύ κέφι, μουσική, συμπλήρωναν το σκηνικό στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα όπου το θέαμα που προσέφεραν οι ομάδες αποζημίωσε τους επισκέπτες.

Εκπρόσωποι από το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου παραβρέθηκαν σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Ρουμελιώτης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τρίπολης κ. Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος βράβευσαν τους νικητές δηλώνοντας ότι θα βρίσκονται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες που αναβαθμίζουν το πανέμορφο Μαίναλο.

Αγωνιστικά μεγάλοι νικητές ήταν 
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο Snow Volley κατέκτησαν στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη/Πάικου/Μαρώση.

Λίζα και Πηγιάννα που ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου το 2018 στα Καλάβρυτα, μαζί με τις συμπαίκτριές τους Σοφία και Κέλλυ έκαναν το repeat στη διοργάνωση. Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε σε γεμάτες κερκίδες και σε όλη την περίμετρο του γηπέδου, Μεθενίτη/Τριανταφυλλίδη/Πάικου/Μαρώση επικράτησαν με 2-0 (15-12, 15-08) των Ηλιακοπούλου/Δρακουλάκου/Θεοδωράκη/Κουμβάκη.

Η Λίζα Τριανταφυλλίδη δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που για άλλη μία φορά είμαστε στη πρώτη θέση του βάθρου. Δεν ήταν εύκολος ο τελικός, όμως είχαμε εμπειρία από πέρυσι, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαστε και πάλι πρώτες».

Η Πηγιάννα Μεθενίτη είπε: «Για μένα είναι ξεχωριστή στιγμή που παίρνω χρυσό στο Μαίναλο, έναν τόπο που λατρεύω πραγματικά» Ήταν καλύτερο το τουρνουά από πέρυσι γιατί βοήθησε και ο καιρός και οι φίλοι του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά συναρπαστικές αναμετρήσεις».

Η Σοφία Πάικου τόνισε: «Δεν ήταν εύκολος ο τελικός, ήταν πολύ δύσκολος και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. MVP για μένα είναι η Λίζα γιατί είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν έσφιγγε τα δόντια δεν θα ήμασταν εμείς εδώ τώρα».

Η Κέλλυ Μαρώση αφιέρωσε τη πρώτη θέση στις συμπαίκτριές της και δήλωσε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στο γήπεδο. Νιώθω υπέροχα που θα ανέβω στο πρώτο σκαλί του βάθρου».

Στους άντρες πρωταθλητές Ελλάδας στο Snow Volley αναδείχτηκαν οι Κλώνος/Στάικος/Κογκαλίδης/Σοφοκλέους
Κλώνος/Στάικος/Κογκαλίδης/Σοφοκλέους είναι οι νικητές του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Μαίναλο. Στον τελικό που έγινε στο ολόλευκο τοπίο του χιονοδρομικού κέντρου και με τον κόσμο να αποθεώνει τις εντυπωσιακές επιθέσεις και άμυνες, οι Κλώνος/Στάικος/Κογκαλίδης/Σοφοκλέους επικράτησαν με ανατροπή των Κουρούπης/Βολουδάκης/Παπαδόπουλος 2-1 (11-15, 15-11, 15-05) σετ.

Στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2018, οι Κώστας Κογκαλίδης και Ηλίας Κλώνος είχαν ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και φέτος μαζί τους Σοφοκλή Σοφοκλέους, Κώστα Στάικο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο snow volley.

Ο Ηλίας Κλώνος τόνισε: «Είχαμε παίξει και πέρυσι με τον Κογκαλίδη και βγήκαμε δεύτεροι. Φέτος που έγινε 3Χ3 κατεβήκαμε με τον Σοφοκλή και τον Κώστα και είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το χρυσό. Παίξαμε καλά, το χαρήκαμε και άξια νομίζω είμαστε οι νικητές».

Ο Κώστας Στάικος δήλωσε: «Κόκκινοι ταύροι ολέ ολέ. Είμαστε μαχητικοί ομάδα, ο Σοφοκλής τα κάνει όλα, ο Ηλίας έχει την τεχνική και ο Κώστας είναι δύναμη».

Ο Κώστας Κογκαλίδης δήλωσε: «Ο τελικός ήταν πολύ δύσκολος. Στην αρχή έμεινα έξω γιατί τα παιδιά εχθές πήγαν πολύ καλά και είχαν βρει ρυθμό. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί οι αντίπαλοι είναι πολύ καλή ομάδα. Τέλος καλό όλα καλά, ανεβήκαμε ένα σκαλί παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και είμαι πολύ χαρούμενος».

Ο Σοφοκλής Σοφοκλέους είπε: «Οι συμπαίκτες μου με έβγαλαν MVP λόγω της κοιλίτσας. Αντιπροσωπεύω όλες τις κοιλίτσες. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου Ντίντα και στη κόρη μου Βασιλική και φυσικά σε όλες τις κοιλίτσες που παίζουν βόλεϊ».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ