ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για περίεργη κλοπή με λεία 100.000€ στις Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. |
Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για περίεργη κλοπή με λεία 100.000€ στις Σπέτσες
 Με εισαγγελική εντολή και αφού τελείωσε την προκαταρκτικη εξέταση το Α.Τ ΣΠΕΤΣΩΝ , ο εισαγγελέας έκρινε πως πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις απ’ όλους όσους φέρονται εντός της δικογραφίας να εμπλέκονται στην μυστήρια και πρωτόγνωρη κλοπή σε οίκημα στις Σπέτσες με λεία 100.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα ,στη περιοχή Κοκκινάρια Σπετσών όπως πρώτο το Belleville24 σας είχε ενημερώσει έχοντας αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ.

Η εισαγγελική εντολή, διατάσσει ξανά το Α.Τ ΣΠΕΤΣΩΝ, να διενεργήσει πλέον την προανάκριση και να καλέσει όλους τους μάρτυρες προκειμένου να εξαρθρωθεί, τυχόν εγκληματική οργάνωση, η οποία έδρασε με δομή, δράση και διακριτούς ρόλους όπως μας είχε αναφέρει και συνεχίζει να υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της οικίας αποκλειστικά στο Belleville24 στις 17 Αυγούστου ,όπου διαπιστώθηκε η κλοπή.

Έγκυρες πήγες απο την Εισαγγελία Πειραιά,η οποία διερευνά την υπόθεση, αναφέρουν πως είναι πρωτοφανή τέτοιου είδους περιστατικά και κυρίως όταν πρόκειται για ένα νησί 3.000 κατοίκων και 5 χιλιομέτρων κατοικημένης γης. Μόνο οι μάρτυρες θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το κουβάρι αυτής της ιδιαίτερης υπόθεσης και όταν αποδειχτεί το τι συνέβη στο συκροτημα κατοικιών στα Κοκκινάρια Σπετσών, δηλώνουν πως η Δικαιοσύνη έχει αποδείξει πως είναι αμείλικτη σε τέτοιου είδους περιστατικά εφόσον βρεθούν οι ένοχοι.

Από την άλλη πλευρά,η Αστυνομία Σπετσών συνεχίζει τις έρευνες σε συνεργασια με όλους τους φορείς του νησιού προκείμενου να εξαλείψουν παραβατικα περιστατικά και φυσικά για να καθησυχάσουν και άλλους επιφανής ιδιοκτήτες του νησιού, οι οποίοι λείπουν την μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς από τις Σπέτσες και φοβούνται μην πέσουν και αυτοί θύματα τυχόν εγκληματικής σπείρας που έχει γεννηθεί στο νησί.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως αυτή η υπόθεση έχει πολύ δρόμο μπροστά της και δεν πρέπει να υποτιμηθεί, διότι τα στοιχεία που έρχονται στο φως καθημερινά είναι πάρα πολλά. Κλειδί στην υπόθεση θα είναι οι ίδιοι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι έχουν την ηθική υποχρέωση να καταθέσουν ότι γνωρίζουν, στις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι και να δικαστούν. Το Belleville24 παρακολουθεί τις έρευνες των αρχών και θα σας κρατάει ενήμερους για την εξέλιξη της περίεργης αυτής υπόθεσης κλοπής.

Ιστορικό Κλοπής


Πρωτόγνωρη κλοπή, σημειώθηκε στις Σπέτσες στην περιοχή Κοκκινάρια.

Άγνωστοι εισήλθαν στο οίκημα εντός κατοικημένου συγκροτηματος και κατάφεραν να αρπάξουν έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές,κλιματιστικά και πολύτιμα αντικείμενα άξιας περίπου 100.000 ευρώ. Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της ασφαλείας Σπετσών όταν εισηλθαν στο οίκημα του εν λόγω κατοικημένου συγκροτηματος μετά την μήνυση που κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Κατόπιν της έρευνας που διενέργησαν διαπίστωσαν πως , δεν έχει παραβιαστεί η πόρτα και ότι οι ληστές εισήλθαν κανονικά με κλειδιά που προφανώς είχαν υποκλέψει. Μυστήριο, προκαλεί η σιωπή των γειτόνων ,άλλα και των συνοίκων του συγκροτηματος, οι οποίοι και δεν άκουσαν κάτι και δεν ειδοποίησαν την αστυνομία. Σημειώνεται δε, από τις μαρτυρίες των θυμάτων, πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η κλοπή, διότι για να μεταφερθούν όλα αυτά τα πράγματα χρειάζονται πολλά χέρια, και φορτηγά αλλά και ο θόρυβος που θα έκαναν οι δράστες, θα ήταν πολύ μεγάλος, διότι θα γινόταν υπό την μορφή μετακόμισης.\n\nΟι ληστές μπήκαν από την κεντρική πύλη, διέσχισαν τον περιβάλλοντα χώρο άνοιξαν κανονικά την πόρτα και καταλήστεψαν το σπίτι. Μάλιστα κατάφεραν να κλέψουν ανενόχλητοι όλα τα air codition ένα εκ των οποίων , η βάση του βρίσκεται στην βεράντα χρησιμοποιωντας τρυπάνια ,αλλά και ότι άλλο ήταν απαραίτητο για την απεγκατασταση αυτών. Το εκπληκτικό δε, είναι ότι βάσει των στοιχείων που υπάρχουν αυτή την στιγμή , τα βαριά έπιπλα τα κατέβασαν από την κεντρική μπαλκονοπορτα χρησιμοποιωντας σχοινιά η αναβατόριο.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μέσω του Belleville24, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία, να την καταθέσει στην αστυνομική διεύθυνση Σπετσών όπου διεξάγεται η προανάκριση.

Μεγάλο Κύκλωμα Πίσω Από Την Κλοπή: Τι Καταγγέλλει Ο Ιδιοκτήτης Του Σπιτιού Στις Σπέτσες

Για μεγάλο κύκλωμα του οποίου έχει πέσει θύμα κλοπής, κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή Κοκκινάρια στις Σπέτσες, του οποίου σήκωσαν πρόσφατα ανενόχλητοι όλα τα υπάρχοντα, αξίας 100.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως δηλώνει στην ηλεκτρονική εφημερίδα, belleville24.gr, ο ίδιος θεωρεί και δηλώνει πως έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ό,τι κύκλωμα δικαστικών υπαλλήλων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών με τους οποίους έχει μακρά δικαστική αντιδικεία και οι οποίοι ελέγχονται από τις εισαγγελείες Πειραιά και Αθηνών για κακουργηματικές πράξεις εναντίον του, είναι οι ηθικοί αυτουργοί του θλιβερού συμβάντος. Ένας εκ των μελών του κυκλώματος είναι δικαστικός υπάλληλος , ο οποίος υπηρετούσε στα δικαστήρια Πειραιά και ήδη υπηρετεί σε δικαστήρια της Κεντρικής Ελλάδας ,είναι συνιδιοκτήτης οικίας του συγκροτήματος την οποία απέκτησε με πλειστηριασμό που προερχόταν από νοθευμένες συναλλαγματικές με τις οποίες εξαπατήθηκε το δικαστήριο. Επίσης, στο πλειστηριασμό αυτό, συνεργός του δικαστικού υπαλλήλου ,ο οποίος κατά την διενέργεια αυτού, έδωσε ψευδή στοιχεία και απέκρυψε την ιδιότητά του είναι συμβολαιογράφος Σπετσών. Ο ιδιοκτήτης έχει αναφερθεί σε όλες τις δημόσιες και δικαστικές αρχές και έχει επισημάνει τον κίνδυνο που διατρέχει, από αυτό το κύκλωμα ,το οποίο λόγω της ιδιότητας των μελών δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι ,δικαστικοί επιμελητές και συμβολαιογραφοι , συγκαλύπτει εδώ και δέκα χρόνια όλες τις παράνομες πράξεις του.

Το προειδοποιητικό μήνυμα

Θεωρεί δε, ότι αυτό ήταν ένα προειδοποιητικό μήνυμα ως προς αυτόν, με την μορφή εκτέλεσης συμβολαίου, γιατί δεν είναι δυνατόν στις Σπέτσες και μάλιστα σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή να δράσουν κάποιοι τοπικά, διότι δεν έχει γίνει ποτέ και επίσης δεν υπάρχει τέτοιου είδους εγκληματικότητα στις Σπέτσες. Απορίας άξιον είναι, που θα διοχέτευαν οι ληστές, τα πιάτα τα ποτήρια τα μαχαιροπίρουνα ,τους καναπέδες, κλιματιστικά, είδη υγιεινής, πίνακες ζωγραφικής και τα προσωπικά αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ εντός της κλειστής κοινωνίας των Σπετσών… Είναι προφανές, πως θα γινόντουσαν αμέσως αντιληπτοί. Τέλος, η πρωτοφανής σιωπή των ενοίκων και των γειτόνων σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό υποδηλώνει το φόβο τους απέναντι σε αυτό που είδαν η σ” αυτό που τους είπαν ότι δεν το είδαν υποστηρίζει το θύμα.

Πηγή:  belleville24.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ