ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Αργολίδα: Έπαρση Ελληνικής σημαίας 100τμ. στην Κοιλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 μ.μ. | |
Έπαρση Ελληνικής σημαίας 100τμ.  στην Κοιλάδα
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φράχθι» , η δημοτική κοινότητα
Κοιλάδας και η Ενορία Ευαγγελίστριας έκαναν την έπαρση της 100 τμ Ελληνικής Σημαίας στην ιχθυόσκαλα του χωριού.

Η Σημαία όπως την προηγούμενη χρονιά αναρτήθηκε στον τεράστιο γερανό των Αδερφών Νάκη οι οποίοι διατηρούν μηχανουργείο την Κοιλάδα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την είσοδο στον χώρο της ιχθυόσκαλας όπου θα γινόταν η εκδήλωση με τα παιδικά τμήματα του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας Κοιλάδας με επικεφαλής τον πατέρα Θεμιστοκλή Μπάζο και των προσκόπων του Κρανιδίου.
Στην συνέχεια η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Δήμητρα Γκιώνη καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και έδωσε το σύνθημα για την έπαρση της σημαίας η οποία έγινα κάτω από την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Επίσης ακούστηκαν το «εμβατήριο της Σημαίας» ,» Τη Υπερμάχω» το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» και Χαιρετσμό στην Σημαία.
Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Μέμος Ντούβαλης εκ μέρους του δημάρχου Δημήτρη Σφυρή , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πάνος Φλωρής και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.
Ένα ποίημα από την Δέσποινα Λάμπρου απήγγειλε ο Δημήτρης Τσατσαρός.
Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς από τα παιδικά τμήματα του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας και την χορευτική ομάδα γυναικών της Κοιλάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός , ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Μέμος Ντούβαλης , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, Τάσος Λάμπρου και Τάσος Τόκας. Επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τζανής, ο υποψήφιος σύμβουλος Τάσος Γανώσης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Πηγή: sport-ermionida.blogspot.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ