Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Μπορείς κι εσύ να είσαι ένας από τους εθελοντές στον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | |
Μπορείς κι εσύ να είσαι ένας από τους εθελοντές στον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο!
  Στις 7 Απριλίου 2019, ο Δήμος Άργους -Μυκηνών θα πλημμυρίσει με δρομείς στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού που πραγματοποιείται στο Δήμο μας, τον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο!


Το σύνθημα μας είναι : ”Τρέχοντας στην Ιστορία ” και δικαίως επειδή οι διαδρομές μαγεύουν δρομείς και περιπατητές που έρχονται σε επαφή και γνωρίζουν βαθύτερα τα σπουδαία μνημεία του Ελληνικού Πολιτισμού. 

Με αφετηρία τις «Πολύχρυσες Μυκήνες», το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα και τερματισμό το Άργος την αρχαιότερη πόλη, πατρίδα σπουδαίων αθλητών όπως του Κλέοβη και του Βίτωνα, αλλά και γενέτειρα γή των μεγαλυτέρων ηρώων της μυθολογίας.
Μπορείς κι εσύ να είσαι ένας από τους εθελοντές που θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία!
Έλα μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους δρομείς που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης αλλά και τις διαχρονικές αξίες του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

Μείνε ενημερωμένος από τη σελίδα μας, νιώσε τη χαρά του να προσφέρεις σε μια τόσο σπουδαία αθλητική διοργάνωση!Πληροφορίες τηλ : 27513-60063
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ