ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Γ.Ανδριανός: Να δοθεί παράταση πέραν της 18ης Μαρτίου για την υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | |
Γ.Ανδριανός: Να δοθεί παράταση πέραν της 18ης Μαρτίου για την υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο στην Αργολίδα
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη με θέμα την ανάγκη παράτασης πέραν της 18ης Μαρτίου για την υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο στην Αργολίδα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών γης σε περιοχές της Αργολίδας δεν έχουν καταφέρει να δηλώσουν στο κτηματολόγιο τις ιδιοκτησίες τους με δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες (18 Μαρτίου) λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών δηλώσεων.

Καθίσταται συνεπώς αναγκαία η παράταση όπως έγινε και σε άλλες περιοχές της χώρας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα οι ιδιοκτήτες να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα, τίτλους, κλπ, και να δηλώσουν τις ιδιοκτησίες τους σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο που θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Αν εξετάζεται παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο κτηματολόγιο ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες περιοχών της Αργολίδας που δεν κατάφεραν να δηλώσουν τις περιουσίες τους στην προβλεπόμενη χρονική περίοδο.».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ