Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Περισσότεροι από 200 αθλητές στον "3ο Δρόμο Αξιών" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. | |
Περισσότεροι από 200 αθλητές στον "3ο Δρόμο Αξιών" στο Άργος
Με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Δρόμος Αξιών, ένας αγώνας 16χλμ που συνέδεε δύο εντυπωσιακά και όμορφα μνημεία της πόλης του Άργους, του Αρχαίου Θεάτρου (όπου ήταν το σημείο εκκίνησης και τερματισμού των προσπαθειών των αθλητών) και της Πυραμίδας του Ελληνικού που ήταν κομβικό σημείο στον αγώνα. 

Πάνω από 200 δρομείς και περιπατητές έδωσαν το παρών σε μια ηλιόλουστη ημέρα που είχε έναν γιορτινό χαρακτήρα, καθώς μη ξεχνάμε ότι ο αγώνας ήταν αφιερωμένος για την Ημέρα Σκέψεως και τους απανταχού Προσκόπους. 
Η διαδρομή ήταν πραγματικά μια μίνι απόδραση σε ένα κομμάτι όπου η ομορφιά της Φύσης δέσποζε με το σκηνικό να εναλλάσσεται με πράσινο, τρεχούμενα νερά και καθαρό αέρα με έναν περίλαμπρο ήλιο που μας θύμισε ότι η Άνοιξη είναι προ των πυλών. 

Οι Πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Άργους ήταν οι οικοδεσπότες, οι οποίοι υποστήριξαν εθελοντικά και τεχνικά την όλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές που μας έδωσαν χαρά με την συμμετοχή τους, τους γονείς Προσκόπων που βοήθησαν σημαντικά στο οργανωτικό κομμάτι του αγώνα καθώς και τον Δήμο Άργους Μυκηνών που για ακόμα μια φορά μας στήριξε σε κάτι τόσο πολύ σημαντικό. 
Το παρών από το Δήμο Άργους έδωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος του νομικό πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνων κ. Βαγγέλης Τζαβέλας, ο πρόεδρος σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σκούφης Παναγιώτης, η Σπυριδούλα Σπανού μέλος ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο πρόεδρος σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχιλλέας Μπαντανάς και ο Πρόεδρος του κοινοτικού διαμερίσματος Ελληνικού κ. Καπετάνος Παναγιώτης. (όλες οι φωτογραφίες του Αγώνα στη Σελίδα Δρόμος Αξιών 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους)
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ