Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Τραγέλαφος: Ο Φλεβάρης έχει 30 μέρες για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. |
Τραγέλαφος: Ο Φλεβάρης έχει 30 μέρες για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;
Άκυρη και πάλι η σύγκληση του Πε.Συ της 4ης Μαρτίου 2019 για τις απαλλοτριώσεις υπέρ ΤΕΡΝΑ!" δηλώνει με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος Τάκης Γατσόπουλος.

Ακολουθεί ανακοίνωση του κ. Γατσόπουλου:

"Όπως έγινε γνωστό η προηγούμενη απόφαση του Πε.Συ. για τις απαλλοτριώσεις υπέρ ΤΕΡΝΑ ακυρώθηκε για μη νόμιμη προ πέντε (5) πλήρων ημερών αποστολή των προσκλήσεων για τη σχετική συνεδρίαση προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Η σημερινή συνεδρίαση της 1ης Μαρτίου 2019 ματαιώθηκε!!!! όταν αυτό επισημάνθηκε, για μη νόμιμη προ πέντε (5) πλήρων ημερών αποστολή των εισηγήσεων για τη συνεδρίαση προς τους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Όμως και η σύγκληση του Πε.Συ. της προσεχούς Δευτέρας 4ης Μαρτίου είναι μη νόμιμη, για μη εμπρόθεσμη προ πέντε (5) πλήρων ημερών ανάρτηση της πρόσκλησης για τη σχετική συνεδρίαση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου!!! όπως όλα τα προαναφερόμενα προβλέπονται από τον Κανονισμό του Πε.Συ.Π. (άρθρο 9ο παρ.2) κ.λ.π..

Η σχετική πρόσκληση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 08.26 την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 (βλ. συνημμένη φωτογραφία) και είναι εκπρόθεσμη εκτός και αν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με όλα τα πρωτότυπά της ο Φλεβάρης «σούρνει» 30 μέρες"!!

Καλό μήνα! 

Τρίπολη 1 Μαρτίου 2019
Τάκης Γατσόπουλος


Υ.Γ. Η ημέρα αποστολής ή η ημέρα ανάρτησης και η ημέρα συνεδρίασης δεν υπολογίζονται.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ