ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

5 χρόνια ακόμα φυλακή σε Ρομά που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου γιατί λήστεψε τον θείο του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. |
5 χρόνια ακόμα φυλακή σε Ρομά που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου γιατι λήστεψε τον θείο του
 Από τους τακτικότερους κατηγορουμένους του Εφετείου Καλαμάτας ένας Ρομά, χθες δικάσθηκε για μια ακόμη φορά σε κάθειρξη πέντε ετών για ληστεία ως υπότροπος, σε βάρος του θείου του. Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και από το πρώτο δικαστήριο

Ο τσιγγάνος, που έχει συλληφθεί και καταδικασθεί πάρα πολλές φορές, κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την 1η Αυγούστου του 2017 μαζί με το θείο του βρίσκονταν σε καφενείο. Κάποια στιγμή που έμειναν μόνοι τους ο κατηγορούμενος του επιτέθηκε, τον γρονθοκόπησε, τον πέταξε στο έδαφος και του πήρε από το παντελόνι 320 ευρώ.

Το δε θύμα έχει αλλάξει κανά δυο φορές την κατάθεσή του. Αρχικά κατήγγειλε ληστεία στην Αστυνομία, μετά στο δικαστήριο ανασκεύασε και είπε ότι ο ανιψιός του δεν τον χτύπησε, απλώς του πήρε τα λεφτά από την τσέπη, ενώ μετά άλλαξε ξανά κατάθεση.

Για τη ληστεία, πάντως, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το θείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην περιοχή του ΤΕΙ. Όταν συνελήφθη, είχε πάνω του μέρος των χρημάτων που είχε αρπάξει, τα οποία και επιστράφηκαν στο θύμα.

Β.Β.
Πηγή: tharrosnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ