ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου στην 5η ετήσια συνάντηση Αλεξιπτωτιστών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. |
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου στην 5η ετήσια συνάντηση Αλεξιπτωτιστών
Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) σε συνάρτηση με την 5η ετήσια συνάντηση Αλεξιπτωτιστών στο στρατόπεδο Κ. ΣΕΕΜΑΝ.

Η εκδήλωση περιείχε την επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αλεξιπτωτιστών, την περιήγηση στις εγκαταστάσεις της ΣΧΑΛ και 2ας ΜΑΛ, ενημέρωση για την εκπαίδευση και των εξοπλισμό των Αλεξιπτωτιστών, απονομή πλακετών στους Διοικητές και αναμνηστικών στους βετεράνους αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)  Εφ Λγός (ΕΔ) κ. Καρυώτης Γεώργιος, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν και ενέκριναν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και ιδιαίτερα τον Διοικητή της 2ας ΜΑΛ Άνχη κ. Γ.Ε και τον Διοικητή της ΣΧΑΛ Άνχη κ. Χ.Κ για την τόσο ζεστή και αξιόλογη φιλοξενία των μελών του Σ.Ε.Π. και των οικογενειών των βετεράνων αλεξιπτωτιστών.
Να είναι υγιείς, δυνατοί έτσι ώστε να συνεχίσουν να παράγουν το έργο τους, προσφέροντας στους νέους μας τα ιδεώδη του Καταδρομέα - Αλεξιπτωτιστή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ