ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκε ο 6ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:42:00 μ.μ. | | |
Ολοκληρώθηκε ο 6ος Μαραθώνιος Ναυπλίου
Με τα αγωνίσματα των 5χλμ και 2,5 χλμ ολοκληρώθηκε ακόμα ένας Μαραθώνιος Ναυπλίου ο πρώτος της Άνοιξης και ο 6ος κατά σειρά που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων.

Τα αγωνίσματα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, μικροί και μεγάλοι χάρηκαν την συμμετοχή, ο καιρός βοήθησε και η πόλη του Ναυπλίου πλημμύρισε από τους 5.000 και πλέον αθλητές και φυσικά τους συνοδούς τους. Ανάμεσα τους η Πηγή Δεβετζή, η Μιρέλα Μανιάνη, ο  Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Μαρία Κορινθίου, η  Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, ο  Κώστας Κοκκινάκης και άλλοι.
Στο αγώνισμα των 2,5χλμ έλαβε μέρος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος με την οικογένειά του ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γώργος Καχριμάνης κ.α.
Η διοργάνωση στέφθηκε  για μια ακόμη χρονιά με μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με τις συμμετοχές που κάθε χρόνο αυξάνουν και σε αυτή συνέβαλλαν, όλοι οι φορείς που συνεργάστηκαν μα πάνω από όλα οι εκατοντάδες εθελοντές που δίνουν πραγματικά τον εαυτό τους για την επιτυχία του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ