ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Εκκίνηση του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | | |
Εκκίνηση του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (βίντεο)
Ένα πολύχρωμο ποτάμι 1.000 περίπου αθλητών ξεχύθηκε από την αφετηρία του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου στις 9 το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου όταν δόθηκε η εκκίνηση των αγωνισμάτων του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019, είναι μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, που πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά με σημαντικό, πολιτισμικό, ιστορικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον για το Δήμο Ναυπλιέων.
O Μαραθώνιος Δρόμος, αποτελεί ιστορικό γεγονός, σε ανάμνηση του άθλου του αγγελιαφόρου Φειδιππίδη και ο κόσμος στο Ναύπλιο τον έχει αγκαλιάσει και συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο.
O Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι αφιερωμένος στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλες, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και εθελοντικές δράσεις και εκδηλώσεις. Την εκκίνηση του Μαραθωνίου Ναυπλίου έδωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ