Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

9ημερη οδική εκδρομή "Βουλγαρία - Ρουμανία & Πόλεις της Μαύρης Θάλασσας" από τον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | |
9ημερη οδική εκδρομή "Βουλγαρία - Ρουμανία & Πόλεις της Μαύρης Θάλασσας" από τον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός"
 Κάθε χρόνο ο Σύλλογός Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ" οργανώνει και πραγματοποιεί μία πολυήμερη εκδρομή στο εξωτερικό , προτιμώντας προορισμούς όχι μόνο με τουριστικό αλλά και με ιδιαίτερο ελληνικό ιστορικό ενδιαφέρον.

 Ετσι, μετα από τις πολύ πετυχημένες περιηγήσεις μας προηγούμενες χρονιές –μεταξύ άλλων – σε Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Οχρίδα , Κάτω Ιταλία –Σικελία κλπ, φέτος επιλέξαμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά 9ήμερη διαδρομή, που εκτός των λοιπών ενδιαφερόντων μας οδηγεί σε δρόμους με έντονη και μάλιστα ιστορική ελληνική παρουσία ανα τους αιώνες. 

Οδική εκδρομή λοιπόν σε Βουλγαρία –Ρουμανία και της πόλεις της Μαύρης Θάλασσας 12 - 20 Ιουλίου 2019! 

Με πρώτη στάση την όμορφη Ξάνθη, προχωρούμε για Φιλιππούπολη, Βέλικο Τάρνοβο, Βουκουρέστι, Κωστάντζα, Βάρνα, Μεσημβρία, Αγχίαλο, Μπουργκάς, Σωζόπολη κλπ και επιστρέφουμε μέσω Ορεστιάδας – Αλεξανδρούπολης και Καβάλας. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΔΑΝΑΟΥ, όπως κάθε χρόνο, θα είναι μαζί μας για ένα πραγματικό ταξίδι μέσα στον χρόνο της ιστορίας αλλα και της ψυχαγωγίας, με δεδομένη την άριστη οργάνωση αλλα και την φιλική ατμόσφαιρα που διακρίνει πάντα και αυτές μας τις περιηγήσεις. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ /ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ* : 

Kαθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου (Αγγελή Μπόμπου 8 * 27510 67246 & 69246 – ώρες 10-13) και στα 6944466159 & 6909 092857.-
* σ.σ.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας..
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ