ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Άδικη διαπόμπευση των κατοίκων της οδού Ασπίδος στο Άργος για δηλητηρίαση σκύλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. |
Άδικη διαπόμπευση των κατοίκων της οδού Ασπίδος στο Άργος για δηλητηρίαση σκύλου
"Την προηγούμενη Πέμπτη 28/02 σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site σας , εμείς οι κάτοικοι της οδός Ασπίδος ( όχι όλοι ) πέσαμε σε δημόσια διαπόμπευση και κατακραυγή από «φιλόζωους» κατηγορώντας γενικά και αόριστα για την δηλητηρίαση θηλυκού σκύλου που μόλις είχε γεννήσει , προτρέποντας τους αναγνώστες σας για υιοθεσία τα μικρά που έμειναν ορφανά. 

Η διαπόμπευση συνεχίστηκε και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης Facebook , και τα σχόλια με κατάρες και βρισιές πήραν ανεξέλεγκτο ρυθμό. 

Και ενώ εμείς στο σύνολο μας δηλώναμε άγνοια για το συμβάν έξ αρχής μια «κυρία» στην γειτονιά κατηγορούσε και απειλούσε με μηνύσεις λέγοντας , και τοιχοκολωντας χαρτιά ότι γνώριζε τους υπεύθυνους της δηλητηρίασης του σκύλου. 

Σήμερα ενημερωθήκαμε ΕΠΙΣΗΜΑ από την φιλοζωική ότι το σκυλί πέθανε από Καλαζάρ και όχι από φόλα. 

Σαν τελείωμα τις παραπάνω επιστολής θέλω να σας θυμίσω το εξής...... γίνατε όλοι τόσο πολύ φιλόζωοι που ξεχάσατε να είστε φιλάνθρωποι , και με την πρώτη ευκαιρία και χωρίς αποδείξεις κατηγορείται διαπομπεύεται και σπιλώνετε δημόσια ....ανθρώπους."

Οι φιλάνθρωποι κάτοικοι
Της Οδούς Ασπιδος"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Προφανώς η επιστολή αναφέρεται στην δημοσίευση άρθρου που φιλοξενήθηκε στο φιλοζωικό site zoosos.gr και που αναδημοσιεύσαμε και εμείς https://www.argolikeseidhseis.gr/2019/02/5_28.html .

Το άρθρο δεν κατηγορεί κανέναν παρά αναφέρει μόνο οτι βρέθηκε η μητέρα των κουταβιών δηλητηριασμένη από φόλα και γινόταν έκκληση για υιοθεσία των μικρών.

Το άρθρο δεν ανέφερε οτι κάτοικοι της περιοχής ευθύνονται για το περιστατικό. Για το τι γράφουν ορισμένοι στα social media και για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας στην γειτονία του, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι.

Υ.Γ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν και της ενδεχόμενης "διαπόμπευσης" των κατοίκων της περιοχής φυσικά και δημοσιεύουμε την επιστολή τους.

Αργολικές ειδήσεις 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ