ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Γ. Μανιάτης: "Η Ελλάδα του Προοδευτικού Πατριωτισμού"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: "Η Ελλάδα του Προοδευτικού Πατριωτισμού"
Άρθρο στην Εφημερίδα "ΚΑΡΦΙ"

Τα κόμματα, είναι τα χρήσιμα εργαλεία των κοινωνιών, ώστε να υλοποιούνται οι προσδοκίες ανθρώπων στις δημοκρατίες. Το ΠΑΣΟΚ, η ψυχή του Κινήματος Αλλαγής, πατριωτικά και υπεύθυνα, ανέλαβε στην κρίση τις ευθύνες όλης της Μεταπολίτευσης, ακόμα και της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, που χρεοκόπησε τη χώρα.

Όραμά μας, η Ελλάδα του Προοδευτικού Πατριωτισμού, της εθνικής αυτοπεποίθησης, του ισχυρού Κράτους Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μια Ελλάδα που πατάει γερά στα πόδια της, δημιουργεί εθνικό πλούτο, γεννάει νέες δουλειές, ανασχεδιάζει και αξιολογεί ανθρώπους και δομές σε όλο το ελληνικό δημόσιο, μειώνοντας το λειτουργικό του κόστος.

Καταργεί το Ταμείο Αποικιοκρατίας και αξιοποιεί τη Δημόσια Περιουσία, προσελκύοντας 150 δις € επενδύσεων.

Η ευρωπαϊκή Ελλάδα, παλεύει μαζί με το PES, για μια δίκαιη και προοδευτική κοινωνία της Ανάπτυξης και Απασχόλησης, μακριά από σκοτεινούς λαϊκισμούς κι εθνικισμούς. Στην Παγκοσμιοποίηση, την Ψηφιακή Επανάσταση, την Κλιματική Αλλαγή, τη διάρρηξη των Παγκόσμιων Ισορροπιών, τη βαθειά αμφισβήτηση της Δημοκρατίας , το Κίνημα Αλλαγής απαντά με τις σύγχρονες σοσιαλιστικές προτάσεις του. Η Ελλάδα της ατομικής μιζέριας και της συλλογικής κατάθλιψης, δεσμευόμαστε να γίνει η Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, του χαμόγελου και της αισιοδοξίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ