ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Βαγγέλης Τζαβέλας: Το Άργος αποτέλεσε κορυφαίο κέντρο ολυμπιακής παιδείας στην αρχαιότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. | |
Βαγγέλης Τζαβέλας: Το Άργος αποτέλεσε κορυφαίο κέντρο ολυμπιακής παιδείας στην αρχαιότητα
Ένα από τα μεγαλύτερα αγαθά, που προσφέρει η χώρα μας στην οικουμένη, είναι ο αθλητισμός και η ανάδειξη του σε βασικό χαρακτηριστικό παιδείας και καλλιέργειας του ανθρώπου.
 

Η Ελλάδα, κοιτίδα του πολιτισμού και του αθλητισμού είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε και αναπτύχθηκε το αθλητικό πνεύμα και το ευγενέστερο αθλητικό ιδεώδες : το «ευ αγωνίζεσθαι», που αποτελεί την κορυφαία αξία του αθλητισμού και του ολυμπισμού, αναπόσπαστο στοιχείο του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και συνάμα μία οικουμενική πανανθρώπινη αξία . 

Το Άργος αποτέλεσε κορυφαίο κέντρο ολυμπιακής παιδείας στην αρχαιότητα και τα αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται σήμερα από το Δήμο Άργους Μυκηνών, βασίζονται στην σπουδαία αυτή παρακαταθήκη, ενώ διαρκώς εμπλουτίζονται με πολιτιστικά στοιχεία και ποιοτικές παράλληλες εκδηλώσεις, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο εξαιρετικές προτάσεις, πολυεπίπεδα αθλητικά γεγονότα που ξεχωρίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό και οι χώροι του Δ.Α.Κ. Άργους τιμούν με ένα ιδιαίτερο τρόπο αυτήν τη σπουδαία κληρονομιά, καθώς όλες οι παρεμβάσεις μας στόχο έχουν την ανάδειξη και την προαγωγή τόσο του αθλητισμού, όσο και της Αθλητικής Ιστορίας μας. Χαρακτηριστικά τα ονόματα που κοσμούν τη σκάλα που ενώνει τα επίπεδα, ονόματα Επιφανών Αργείων Αθλητών της Αρχαιότητας .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ