ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Επιτυχίες του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:32:00 μ.μ. | |
Επιτυχίες του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου στην Πάτρα Το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου (ποδηλασίας) διεξήχθη στην Πάτρα στις 16 και 17 Μαρτιού, Την πρώτη ημέρα οι αθλητές έτρεξαν 24χλμ με αντιπάλο το χρόνο (Ατομική Χρονομέτρηση) και την δεύτερη ημέρα οι αθλητές έλαβαν μέρος στον δρόμο Αντοχής 80χλμ (εκκίνηση Παμπελοποννησιακό Στάδιο και τερματιισμός 20χλμ πρίν τα Καλάβρυτα). 


Αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 126 αθλητές και αθλήτριες και τελικά συμμετείχαν 107.


Στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου συμμετείχαν τα σωματεία Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ. –– Π.ΟΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ––Π.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ– Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – Γ.Π.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο. – ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ-.
Ο Π.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εκπροσωπήθηκε απο τους Μπαρμπετσέα Μάρκο στην κατηγορία εφήβων όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλιο στον αγώνα της αντοχής λίγο πιο πίσω στην 8η θέση τερμάτισε ο Κούκος Γιώργος που έλαβε συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση για πρώτη φορά δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ,ο Δημητρακόπουλος Δημήτρης ο οποίος έκανε το νταμπλ νικών καταλαμβανοντας την 1η θέση και στα 2 αγωνίσματα στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡ Β΄ διατηρώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγορία τα τελευταια χρόνια , πολύ καλό πλασάρισμα στην ίδια κατηγορία είχαμε και απο τον αθλητή Ψωματάρη Γιώργο . Στην κατηγορία Μαστερ Γ΄ εκπροσώπησε το σωματείο ο Κωνσταντόπουλος Νίκος καταλαμβάνοντας την 4η και 6η θέση.

Ο Π.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εκφράζει την ικανοποίηση του και συγχαίρει ολες τις προσπάθειες των αθλητών , επόμενος αγώνας στόχος θα είναι ο 42ος γύρος ''ΘΥΣΙΑΣ'' απο την Πάτρα στα Καλάβρυτα που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτιού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ