Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο
 Με τις δημοτικές εκλογές να… πλησιάζουν, αργά αλλά σταθερά, το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε ετοιμότητα και διάταξη μάχης

Οι κάλπες θα στηθούν στις 26 Μαΐου και οι επαναληπτικές στις 2 Ιουνίου.
Στο νέο φορέα, θεωρούν τις επικείμενες εκλογές, στους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης, ιδιαιτέρως σημαντικές για την πορεία και το μέλλον του εγχειρήματος, αλλά και ένα crashtest, ενόψει των εθνικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Χαριλάου Τρικούπη ποντάρει πολλά στις επιδόσεις των υποψηφίων της και θα δώσει σκληρή μάχη, για να κερδίσουν οι «εκλεκτοί της».

Σε κάποιους δήμους, το Κίνημα Αλλαγής έχει δώσει χρίσμα, σε κάποιους άλλους έχει αποφύγει, λόγω τοπικών ιδιαιτεροτήτων, όπως και στις περιπτώσεις, όπου οι προερχόμενοι από το κόμμα είναι περισσότεροι του ενός.

Πελοπόννησος

Σε μεγάλο πονοκέφαλο εξελίσσεται για το Κίνημα Αλλαγής η πανσπερμία υποψηφίων στον δήμο 
Τρίπολης, αφού η Κεντροαριστερή «δεξαµενή» πολυδιασπάται στα πρόσωπα του νυν δήμαρχο, Δημήτρη Παυλή, ο οποίος έχει πάρει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, του Δημήτρη Τζιούμη, του Νίκο Τσαμούλο, και του Δημήτρη Βόσνο. Στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Παναγιώτη Μαντά.

Στον δήμο Κορινθίας, η συντριπτική πλειοψηφία του ΚΙΝΑΛ, στηρίζει την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Σταυρέλη, ενώ στον δήμο Λουτρακίου του Κώστα Λογοθέτη.

Στην Αργολίδα, τον δήμο Άργους Μυκηνών διεκδικεί το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Τάσσος Χειβιδόπουλος, ενώ στην Επίδαυρό, τα στελέχη του κόμματος συσπειρώνονται γύρω από την υποψηφιότητα του Τάσου Χρόνη.

Σε ό,τι αφορά δήμους της Μεσσηνίας, για την πρωτεύουσα του νομού το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει ανοικτά τον Βασίλη Τζουραμάνη, στο δήμο Τριφυλίας τον Δημήτρη Δριμή και στην Πύλο τον Ηλία Κανάκη.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ