ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ημέρα Καριέρας στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | |
Με μεγάλη συμμετοχή η Ημέρα Καριέρας στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου
Την παρασκευή 02 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στην Τουριστική Σχολή - ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Αργος η “ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ” για 8η συνεχόμενη χρονιά. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των εκπροσώπων και Διευθυντών των Ξενοδοχειακών Μονάδων για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θέρους 2019 του Υπουργείου Τουρισμού και η επαφή των καταρτιζομένων με τις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές Μονάδες της Ελλάδος έχοντας σαν στόχο, την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης. 

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο επίσης την εκπαίδευση καταρτιζομένων και αποφοίτων σε θέματα δικτύωσης και διαχείρισης της σταδιοδρομίας τους, την άντληση πληροφορίας σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και τις απαιτήσεις τουριστικών επαγγελματικών κλάδων, την ενίσχυση της σύνδεσης της Τουριστικής σχολής με την αγορά εργασίας και την προβολή των δραστηριοτήτων των τουριστικών επιχειρήσεων στους συμμετέχοντες αλλά και στο ευρύτερο κοινό. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε , ο Διευθυντής της σχολής Κων/νος Καχριμάνης με τους παρευρισκόμενους Δ/ντές και Στελέχη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων βράβευσε τους πρωτεύσαντες μαθητές-τριες του Α και Γ εξαμήνου σύμφωνα με την επίδοσή τους αλλά και βραβεύσεις με κριτήρια που θεσπίστηκαν από την ομάδα τεχνικών καθηγητών του εκπαιδευτηρίου όπως : Ξενοδοχειακής συμπεριφοράς και συνολικής επίδοσης εργαστηρίου Μαγειρικής Τέχνης.

Στην εκδήλωση επίσης βραβεύτηκε από το εκπαιδευτήριο και ο απόφοιτος της Τουριστικής Σχολής Ιεκ Πελοποννήσου Μουρλούκος Κων/νος για την 1η θέση που απέσπασε στον πανελλήνιο διαγωνισμό cocktail τον Δεκέμβριο 2018 στο Λουτράκι. Κατά την λήξη της εκδήλωσης όλοι οι καταρτιζόμενοι άντλησαν πληροφορίες για τις μελλοντικές τους συνεργασίες με τα ξενοδοχεία και διασφάλισαν θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας στις περιοχές που τους ενδιέφεραν. 

Η Δ/νση και οι καταρτιζόμενοι ευχαριστούν θερμά για την συμμετοχή και παρουσία τους στην Ημέρα Καριέρας τις τουριστικές επιχειρήσεις 4* και 5* από την Πελοπόννησο και από όλη την Ελλάδα: Grecotel, Aldemar Resorts, Costa Navarino, Aman Zoe, Barcelo Hydra Beach, Hapimag Resort (Portoheli), Iberostar (Kreta Panorama- Kreta Marine), Amalia, Nafplia Palace, Kandia's Castle, The Grove, Wyndham Poseidon Resort, Kalamaki Beach Resort , Alkyon resort, kolokotronis resort .. Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ