ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Η "Τελέσιλλα" γιόρτασε αποκριάτικα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | |
Η "Τελέσιλλα" γιόρτασε αποκριάτικα
Χορέψετε χορέψετε
Τα νιάτα να χαρείτε
Γιατί σε τούτο το ντουνιά
Δε θα τα ξαναβρείτε!
Μέσα σ` αυτό το παραδοσιακό και γνήσιο αποκριάτικο πνεύμα γλέντησαν το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στο κέντρο ROYAL PANTAZIS στη Δαλαμανάρα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ.

Το καλό φαγητό, το άφθονο κρασί, το κέφι του γλεντιού κράτησαν τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν ως τις πρωινές ώρες. Το βαλς, το ταγκό και οι καντρίλιες, ο χορός με τον καλόγερο έδωσαν μια διαφορετική, νοσταλγική νότα στη βραδιά. Μια βραδιά που μας θύμισε παλιά χρόνια, όμορφα και ανεπανάληπτα. Χρόνια που όσο κι αν προσπαθούμε μερικές φορές να ζωντανέψουμε, δεν τα καταφέρνουμε στο βαθμό που θέλουμε.
Οι φατσούλες της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Συλλόγου με μαέστρο τον κ. Νίκο Καπετάνιο γέμισαν την αίθουσα με τις γλυκές τους φωνές τραγουδώντας ελληνικά τραγούδια.

Τα αποκριάτικα τραγούδια που ακούστηκαν από τη Μεικτή Χορωδία με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κόντη παρέσυραν τους εκλεκτούς φίλους στο τραγούδι και τον χορό.
Τα πλούσια δώρα, προσφορά των καταστημάτων της περιοχής μας, που φέτος ξεπέρασαν τα 300 χάρισαν χαμόγελα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Την όμορφη αυτή βραδιά, που τα μέλη του συλλόγου ετοίμασαν με μεγάλη προσοχή και προσπάθεια, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Άργους-Μυκηνών κ. Μπέγκος, ο υπεύθυνος Σχολικών Επιτροπών κ. Σκούφης, ο αντιδήμαρχος κ. Γκαβούνος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασ. Σιδέρης, η υποψήφια βουλευτής κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Αιδεσιμολογιότατος π. Γεώργιος Σελλής και αγαπημένοι φίλοι και φίλες του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος έχει αρχίσει να οργανώνει με πολλή διάθεση το 13ο Χορωδιακό φεστιβάλ, που φέτος θα τιμήσει τον δεξιοτέχνη στο μπουζούκι και συνθέτη Αργείο Βαγγέλη Τρίγκα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ