ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η Χρύσα Β. Κανούση στη παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | | |
Η Χρύσα Β. Κανούση στη παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’
«Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόσκληση του κ. Δημητρίου Κωστούρου με τον συνδυασμό ‘’Ναύπλιο Επόμενη Μέρα’’ για να προσφέρω και να βοηθήσω στο αγαπημένο μου Ανάπλι.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

Η Χρύσα Β. Κανούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου. Σπούδασε ιατρική στο UNIVERSITA STATALE DI MILANO, όπου αποφοίτησε με άριστα. Εκπόνησε της διπλωματική της εργασία στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, όπου και εργάστηκε σε νοσοκομεία της Λομβαρδίας στα πλαίσια της πρακτικής της. Ολοκλήρωσε το αγροτικό της στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο νήσου Κω.

Ειδικεύτηκε ως Μαιευτήρας – Χειρούργος – Γυναικολόγος στο ΛΑΪΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και στο Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», όπου διετέλεσε και επιμελήτρια.

Ήταν Μεταπτυχιακή Υπότροφος στο Ιατρικό Κέντρο «ΥΓΕΙΑ», σε συνεργασία με το HARVARD MEDICAL INTERNATIONAL.

Έχει διατελέσει επικεφαλής ιατρός ελέγχου «Doping Control» στους Ολυμπιακούς Αγώνες (ΑΘΗΝΑ- 2004).

Έχει εργασθεί για τους μεγαλύτερους Ιατρικούς Ομίλους της χώρας, «ΥΓΕΙΑ - ΛΗΤΩ – ΙΑΣΩ» όπου είναι επιστημονικός συνεργάτης και τα τελευταία χρόνια διατηρώντας θέση «ευθύνης».

Έχει συγγράψει και ανακοινώσει πολλές εργασίες σε ιατρικά συνέδρια και συμμετείχε σε πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων εξειδίκευσης πάνω στη Μαιευτική – Γυναικολογία.

Μεταξύ των κοινωνικών της δραστηριοτήτων έχει επισκέψεις στις παραμεθόριες – νησιώτικες – ορεινές περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια των οποίων παρείχε σημαντικές ιατρικές συμβουλές και εξετάσεις σε κατοίκους.

Από το 1998 έως σήμερα είναι μέλος του ΙΣΑ (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών) και πλέον μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Διατηρεί δύο ιατρεία σε Αθήνα και Ναύπλιο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ