ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Συγκινητική βραδιά στο Άργος - Το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί σε Αθλητικό Κέντρο "Τζιμ Λόντος" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 μ.μ. | |
Συγκινητική βραδιά στο Άργος - Το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί σε  "Τζιμ Λόντος" (βίντεο)
 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον Τζιμ Λόντο στο κέντρο πολιτισμού ''Μέγας Αλέξανδρος'' στο Άργος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έδωσε την είδηση.

Το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί με πρόταση του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο σε  "Τζιμ Λόντος" ως ένδειξη τιμής για τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος μαζί με την ομάδα του Παναργειακού για το σημερινό στάδιο του Άργους.
Όπως είπε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αν δεν υπήρχε ο Τζιμ Λόντος ίσως σήμερα το ΔΑΚ Άργους να μην βρισκόταν εκεί.
Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί και αφορούσε δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης για γνωριμία με την Πάλη.Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει πολυετή ενεργή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας καθώς το 1935 συνιδρύθηκε από τα αθλήματα της Πάλης, της Πυγμαχίας και της Άρσης Βαρών.
Tο απόγευμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδηλωση εκδήλωση στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» που περιλάμβανε, προβολή του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΥ από το 1ο ΕΠΑΛ Άργους και 1ο Ε.Κ. Άργους(1ο Βραβείο στον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό ταινιών Μικρού μήκους 2016 "Ένας Πλανήτης μια ευκαιρία" του Υπουργείου Παιδείας, Τιμητική Διάκριση στο 2ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικών Ταινιών Μικρού Μήκους «ΣYΝΘΕΣΙΣ» που διοργάνωσε η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για τα 20 χρόνια του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ο θρύλος του Τζίμ Λόντου είναι ένα ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο σε ένα πρόσωπο κυριολεκτικά θρύλο από την περιοχή της Αργολίδας.) και ομιλία κ. Ιωάννη Αποστολόπουλου: «η συμβολή του Τζίμ Λόντου και του Παναργειακού α.π. 1956- 1957 στη δημιουργία του Δ.Α.Κ. Άργους.
 Με τις εκδηλώσεις αυτές η πόλη του Άργους τιμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Παναργειακού αγωνιστικής περιόδου 1956 -1957 και των παλαιμάχων της ίδιας περιόδου για την συμβολή τους στην δημιουργία του Δ.Α.Κ. Άργους, με εικαστική έκθεση και έκθεση κειμηλίων και φωτογραφιών του Λόντου.
Την εκδήλωση συνοδεύε μουσικά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΡΓΟΥΣ με την σπουδάστρια του κα Αγγελική Μαύρα .
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση για την μετονομασία του ΔΑΚ Άργους σε ''ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΣ'' εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ