ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ο Γιάννης Καζάς στον συνδυασμό ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | | |
Ονομάζομαι Ιωάννης Κ. Καζάς, είμαι παντρεμένος με την Αδριανή Βρυώνη και πατέρας δύο υιών, του Κωνσταντίνου και του Γεράσιμου. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Νέο Ροεινό, Δήμου Ναυπλιέων. Είμαι ερμηνευτής δημοτικών-παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών και διατελώ Πρόεδρος του Α.Ο.Ν. Νέου Ροεινού.

Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου.

Αισθάνομαι ότι οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές, για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται.

Μια κοινωνία που έχω αποδείξει ότι είμαι δίπλα της και έχω στηρίξει με όλες τις δυνάμεις μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι, με όλο μου το είναι, με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Επειδή πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κωστούρο μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή, συστρατεύομαι και εγώ μαζί τους για ένα Δήμο όπως τον έχουμε όλοι ονειρευτεί.



Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κ. Καζάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ