ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Δημήτρης Παπανδριανός - Κεραμίδας: Με τον Τάσσο, γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος Άργους - Μυκηνών ανήκει σε ΟΛΟΥΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | | |
Δημήτρης Παπανδριανός: Με τον Τάσσο, γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος Άργους - Μυκηνών ανήκει σε ΟΛΟΥΣ
«Με οδηγό την ελπίδα, ότι η ενεργός συμμετοχή και ο αγώνας για τα κοινά δεν είναι μάταιος και τη διάθεση να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ, στο πλευρό του Τάσσου Χειβιδόπουλου.


Είμαι υποψήφιος σε ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις από εξωθεσμικούς παράγοντες και οικονομικά συμφέροντα.

Με τον Τάσσο έχουμε διαφορετική πολιτική αφετηρία, αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και πιο δυνατά από τα ελάχιστα που μας χωρίζουν. Η αγάπη για τον τόπο σου και η διάθεση για προσφορά είναι στοιχεία που ξεπερνούν τις κομματικές αναφορές και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Μας ενώνει η πίστη και ο αγώνας για μια κοινωνία της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Το όραμα για μια πόλη ζωντανή, ανθρώπινη και φιλική για εμάς και τα παιδιά μας. 'Έναν Δήμο που να διοικείται με διαφάνεια, πρόγραμμα, οργάνωση, αλλά κυρίως με σεμνότητα και ήθος.

Συντάσσομαι με τον Τάσσο, γιατί στο Δήμο μας χρειαζόμαστε αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά κυρίως σε νοοτροπία και ύφος διακυβέρνησης. Η πολύχρονη παραμονή σε θέσεις ευθύνης των ίδιων προσώπων δημιουργεί αίσθημα "ιδιοκτησίας" και ενισχύει "καθεστωτικές αντιλήψεις", που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο τόπο.

Ακραίες τοποθετήσεις, εγωκεντρικές αντιλήψεις και αλαζονικές συμπεριφορές δεν μπορούν να αποτελούν καθημερινές εκφράσεις της πολιτικής ζωής του τόπου.

Συμπορεύομαι με τον Τάσσο γιατί συμφωνούμε ότι τα έργα σε ένα δήμο πρέπει να αναδεικνύονται για την πληρότητα και την αξία τους από τους ίδιους τους δημότες και όχι από πολυτελή φυλλάδια και φλύαρα τηλεοπτικά διαγγέλματα. Έργα ουσίας και όχι βιτρίνας, που πρέπει να γίνονται σε όλο το Δήμο και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, δίνοντας πραγματική πνοή και ουσιαστική ανάπτυξη. Έργα και παρεμβάσεις, που θα απολαμβάνουν και θα χαίρονται οι δημότες, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής τους.

Ο Δήμος Άργους - Μυκηνών φέρει δύο πολύ βαριά ονόματα: του Άργους, της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης και των Μυκηνών, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του ελληνικού πολιτισμού. Είναι περίπου αδιανόητο για τον κοινό νου αυτό που μας χάρισε απλόχερα η ιστορία, να μένει αναξιοποίητο, στερώντας από το δήμο τεράστια οφέλη.

Για τα παραπάνω, αλλά και για πολύ περισσότερα που θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στο άμεσο μέλλον, συντάσσομαι στο πλευρό του Τάσσου Χειβιδόπουλου, ενός ανθρώπου με όραμα, μεγάλη εμπειρία και γνώση στην αυτοδιοίκηση, που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Άργους - Μυκηνών.

Με τον Τάσσο, γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος Άργους - Μυκηνών ανήκει σε ΟΛΟΥΣ και όχι σε λίγους και εκλεκτούς!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ