ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Οι σημερινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | |
Οι σημερινές αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ναυπλιέων
Πλούσιο σε αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι το σημερινό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων. 

✅Αγία Τριάδα, Γυμνάσιο, ώρα 11:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας διοργανώνουν αποκριάτικο χορό με τσικνίσματα και πολύ κέφι!


✅Ανυφί
1ο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο, ώρα 11:00
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου παρουσιάζουν την αποκριάτικη σχολική γιορτή τους, στον αύλειο χώρο του Σχολείου, με πολλές… πολλές εκπλήξεις!

✅Ναύπλιο
Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου οργανώνουν την αποκριάτικη γιορτή τους, στον αύλειο χώρο του Σχολείου, με γαϊτανάκια σουβλάκια και πολλές εκπλήξεις!

✅Νέα Τίρυνθα
Δημοτικό Σχολείο, ώρα 11:00
Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Τίρυνθας πραγματοποιεί την καθιερωμένη γιορτή του στο πλαίσιο εορτασμού της ΑΠΟΚΡΕΩ!

✅Πυργιώτικα, ώρα 18:30
Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Πυργιωτίκων « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» προσκαλεί όλους, στην καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου, ξορκίζοντας τα πνεύματα, καίγοντας τα ανθρώπινα πάθη. Γυναίκες του χωριού θα προσφέρουν γκόγκες, το αγαπημένο φαγητό της Αποκριάς.

✅Νέα Τίρυνθα, ώρα 19:30
Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας πραγματοποιεί, στην κεντρική πλατεία, βραδιά γλεντιού με το αποκριάτικο άναμμα της φωτιάς, μουσική, χορό, παραδοσιακά φαγητά παρασκευασμένα από τις γυναίκες τους χωριού. ( Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για 23 Φεβρουαρίου και είχε αναβληθεί λόγο καιρού.)

✅3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου
Fotonio Events & More, ώρα 19:30
« Ντύσου αλλιώτικα και έλα στο χορό μας»
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου οργανώνει αποκριάτικο party στην αίθουσα Fotonio Events & More με θέμα: ¨ Τουρλού τουρλού και Φαντασία!¨

✅Ναύπλιο, ώρα 20:00
Το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα της Χορωδίας του ΔΟΠΠΑΤ, η Νεανική Χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ « Choirobics» και η Παιδική Χορωδία Ναυπλίου « TAMPERAMENTO» με συνοδεία οργάνων, προσφέρουν κέφι και χαρά με τα τραγούδια τους στο παλιό Ναύπλιο και ενώνονται με τον κόσμο για να γιορτάσουν την Αποκριά.
Διδασκαλία – διεύθυνση: Θεοδόσης Αντωνιάδης

✅Ναύπλιο, ώρα 21:00

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, στο cafe «ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ» στην πλατεία Συντάγματος.

✅Αγία Τριάδα, ώρα 21:00
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας διοργανώνει αποκριάτικο χορό στο εστιατόριο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ με το συγκρότημα « ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ και το βιολί τους».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ