Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Γεωργία Κουγιά - Αποστόλου: Στόχος μου να συνεισφέρω στην ανοικοδόμηση της επόμενης μέρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. | | | |
Γεωργία Κουγιά: Στόχος μου να συνεισφέρω στην ανοικοδόμηση της επόμενης μέρας
Ονομάζομαι Γεωργία Κουγιά - Αποστόλου. Γεννήθηκα στην Καρυά Αργολίδας και ζω στο Άργος.


Επιθυμώ το καλύτερο για τον τόπο μου, θέλω για τους πολίτες αυτού του δήμου, τους ανθρώπους που ζω μαζί τους, ευημερία. Μέσα από την πολυετή καθημερινή τριβή μου με την κοινωνία γνωρίζω τα προβλήματα αυτού του τόπου. Γι’ αυτό και για μένα, η συμμετοχή μου στον συνδυασμό # Δυνατή Πόλη Ξανά, είναι συνειδητή απόφαση προσφοράς στο σύνολο.

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος είναι το ατού του αύριο. Δεν είναι απλά μια λύση, αλλά η είσοδος σε μία νέα εποχή καθαρής πολιτικής ματιάς, χωρίς παρωπίδες, για μια πολιτεία διαφάνειας και ίσων ευκαιριών. Είναι ένας πολιτικός με βαθειά γνώση κι εμπειρία στα διοικητικά, με πλήρη επίγνωση στα κοινωνικά και ανθρώπινα του τόπου μας. Έχει στοχοθεσία. Έχει σχεδιασμό. Γι’ αυτό κι αποφάσισα να αποδεχτώ την, τιμητική για μένα, πρόταση ένταξής μου στην ομάδα του και τον ευχαριστώ για αυτήν.

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος είναι έτοιμος να οδηγήσει τον τόπο στην αλλαγή και εγώ ως ενεργός πολίτης είμαι έτοιμη να συμπορευτώ και να εργαστώ μαζί του. Το όραμά μας, από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις μας, κοινό, για αναβάθμιση της εκπαίδευσης, άνοιγμα θέσεων εργασίας (ανάπτυξη τουρισμού και αγροτικού τομέα) και εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης σε κάθε συμπολίτη μας.

Στην ομάδα μας δεν προχωράει κανένας μόνος, παρά όλοι μαζί. Για τον λόγο αυτό, νιώθω σιγουριά και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε όλα αυτά που ως τώρα ήταν ανέφικτα, μια κοινωνία οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, έναν δήμο - πηγή ευφορίας για τους δημότες του.

Ζώντας στην πόλη του Άργους χρόνια, δημιουργώντας οικογένεια και εργαζόμενη καθημερινά, γνωρίζω πως είναι να ξεκινάς από τα μικρά και αργά, με μόχθο και με επιμονή, να κατακτάς τα μεγάλα. Να οικοδομείς μια ζωή αξιών, ευτυχίας κι ασφάλειας. Στόχος μου τώρα, να συνεισφέρω στην ανοικοδόμηση της επόμενης μέρας, βάζοντας το δικό μου λιθαράκι, μαζί με τους πιο ικανούς για το εγχείρημα αυτό.

Είμαι υποψήφια στον συνδυασμό # Δυνατή Πόλη Ξανά, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια. Είναι υποχρέωσή μου να προσφέρω το καλύτερο στον τόπο μας.

Βήμα – βήμα, με κάθε πράξη, σκοπός μου σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή είναι να μην προσπεράσουμε ούτε ένα πρόβλημα, χωρίς να το λύσουμε.

Επειδή αυτοδιοίκηση για μένα σημαίνει μέριμνα για τις ανάγκες κάθε πολίτη.

Έτσι και η Δυνατή Πόλη, για μένα έχει συνείδηση δημοκρατική, είναι μία πόλη για όλους, όχι για λίγους.

Ο αγώνας μονόδρομος. Κάθε ψήφος η ελπίδα μας για συλλογικότητα.

Απόφασή μου η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

Δύναμή μου η ΕΥΘΥΝΗ για μια # ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ.

Γεωργία Κουγιά - Αποστόλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άργους – Μυκηνών

# ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ - Τάσσος Χειβιδόπουλος
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ