ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Γ. Μαντζούνης: Ναι στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ναι στα νέα γήπεδα, όχι σε τακτικές άλλων εποχών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | | | |
Γ. Μαντζούνης: Ναι στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ναι στα νέα γήπεδα, όχι σε τακτικές άλλων εποχών
 Διαβάζοντας με προσοχή τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό που με καθυστέρηση και εκπρόθεσμα λάβαμε, διαπιστώνουμε ότι σε πολλούς κωδικούς, στα έξοδα, υπάρχει σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της υπερβολικής σπατάλης. Σε σύγκριση επίσης με απολογισμούς πρόσφατων ετών υπάρχει αύξηση αδικαιολόγητη. Ελπίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της 20ης Μαρτίου 2019 θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις.

Όσον αφορά στον προϋπολογισμό του 2019 παρατηρούμε τη μηδενική πρόβλεψη για την αποκατάσταση τραυματισμένων ποδοσφαιριστών. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τα σωματεία, καλό θα ήταν να προβλεφθεί ένας κωδικός για τη δημιουργία ειδικού ταμείου περίθαλψης ποδοσφαιριστών, αρχικά από τα έσοδα των προστίμων αλλά και από άλλες πηγές. Για το ευαίσθητο αυτό θέμα θα προσφέρουμε σημαντική οικονομική βοήθεια. Η ασφάλεια και η υγεία των ερασιτεχνών προέχει.

Όσον αφορά στον διοικητικό απολογισμό διαπιστώνουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΠΣΑ γίνεται «εργαλειοποίηση» του ποδοσφαίρου που παραπέμπει σε εποχές Μαυρογιαλούρου. Η επιλεκτική αναφορά πολιτικών προσώπων, όπως του κ. Τατούλη, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας και αδικεί όλους εκείνους τους Δημάρχους, Υπουργούς, βουλευτές, πολιτικά πρόσωπα και παράγοντες που με ουσιαστικά έργα βοήθησαν και βοηθούν το ποδόσφαιρο.

Έως και τεχνικές υπηρεσίες αναφέρει ο κύριος Σιδέρης ότι διαθέτει για το γήπεδο στην παραλία της Ν. Κίου. Έχει η ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ τεχνικές υπηρεσίες και δεν το ξέραμε;

Ναι στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, ναι στα νέα γήπεδα, όχι σε τακτικές άλλων εποχών.

Ιωάννης Μαντζούνης
Πρόεδρος Αργολίδας 2000
Ναύπλιο 20-3-2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ