ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ο Βασίλης Νίκας υποψήφιος με την "Δυνατή Πόλη Ξανά" του Τάσσου Χειβιδόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:32:00 μ.μ. | | |
Ο Βασίλης Νίκας υποψήφιος με την "Δυνατή Πόλη Ξανά" του Τάσσου Χειβιδόπουλου
«Υποδεχόμαστε σήμερα στην # ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ έναν ενεργό πολίτη, για να προσπαθήσουμε μαζί να αλλάξουμε τον Δήμο μας.

Ο Βασίλης Νίκας είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας ενεργός πολίτης αυτής της πόλης, ο οποίος έχει δώσει πολλά και έχει ακόμα να προσφέρει, για την ανάπτυξη του τόπου μας και δε δίστασε ποτέ να εκφράσει την γνώμη του και τις προτάσεις του για την καλυτέρευσή του.

Δε δίστασε επίσης να κατονομάσει, να καταδείξει και να καταδικάσει τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής, διαμορφώνοντας παράλληλα προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων της.

Είναι αλήθεια ότι εγώ με τον Βασίλη έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές , μας ενώνει όμως η κοινή μας αγάπη και ο άδολος και ακομμάτιστος αγώνας μας για τον Δήμο Άργους - Μυκηνών.

Μετά από μια προγραμματική συμφωνία, την οποία αναλύσαμε και εξετάσαμε, σχετικά με την ανάπτυξη του Δήμου μας, προχωράμε μαζί για να κάνουμε τον τόπο μας μια Δυνατή Πόλη Ξανά.

Η καθαρότητα του λόγου του, η εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό, η επιστημονική του κατάρτιση και η εμπιστοσύνη των συναδέλφων του, που τον εκλεγούν επανειλημμένα πρόεδρο του Συλλόγου Μηχανικών, είναι για όλους εμάς σπουδαίοι λόγοι για την ικανοποίηση που νιώθουμε που συντάσσεται μαζί μας, σε αυτόν τον όμορφο αγώνα».

Δήλωση του Υποψηφίου Δημοτικού Σύμβουλου Άργους – Μυκηνών Βασίλη Νίκα:

«Με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο μας συνδέει μια μακρόχρονη φιλία και πολιτική συνεργασία σε κοινά πολιτικά θέματα.

Συντάσσομαι και θα συμμετάσχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην δημοτική παράταξη του Τάσου Χειβιδόπουλου #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ, για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με μια κοινή προγραμματική συμφωνία.

Η κακή διαχειριστική λογική, αντί της αναπτυξιακής δυναμικής, τα χρόνια που πέρασαν, επιτάχυναν την φθίνουσα οικονομική πορεία της πόλης.

Σήμερα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, εν μέσω οικονομικής κρίσης και της αλλοπρόσαλλης πολίτικης της παρούσας Δημοτικής Αρχής, βρίσκεται σε ένα αποφασιστικό και κρίσιμο σταυροδρόμι.

Ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε θα καθορίσει το μέλλον της ανάπτυξης του Δήμου µας.

Απώτερος στόχος μου είναι να προσφέρω και όχι να ικανοποιήσω προσωπικές μου φιλοδοξίες.

Πρεσβεύω μια διαφορετική αισθητική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχω άλλη προσέγγιση και αντίληψη για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Η εμπειρία που απέκτησα στη συνεργασία με όλους τους Δήμους, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Αντινομάρχης, μου δίνει τη δυνατότητα της διαφορετικής αυτής προσέγγισης.

Θέλω μια Αυτοδιοίκηση που θα στηρίζεται στη γνώση και την εμπειρία, στη συνύπαρξη του οράματος με το σχεδιασμό, στην ανταλλαγή απόψεων και πάνω απ’ όλα στην προσφορά και στον εθελοντισμό.

Σε όλα αυτά προστίθεται η πολυετής επαγγελματική μου εμπειρία ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός.

Ως τεχνοκράτης γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας, έχοντας άποψη και λύσεις.

Συζητάμε και διαλεγόμαστε με όλους, για να διαμορφώσουμε και να εφαρμόσουμε ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης, αποκεντρωτικό και συμμετοχικό.

Όλοι μαζί, με τις ιδέες, τις προτάσεις και τη συμμετοχή μας, μπορούμε να φτάσουμε σε αυτόν το στόχο, και να τον ξεπεράσουμε.ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΓΟΥΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΓΟΣ από 1979»


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ