ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας συμμετείχε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. | |
Ο  Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας συμμετείχε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
Την Κυριακή 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών και Εξελεγκτικής Επιτροπής, με διάρκεια θητείας τα τέσσερα έτη.

Οι εκλογές ακολούθησαν την ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας συμμετείχαν στη διαδικασία ο Πρόεδρος Κων/νος Κατσαρός, ο Γραμματέας Γιώργος Δωροβίνης και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι Προκόπης Κωστάκης, Γιώργος Μούκας και Δήμητρα Στεφανοπούλου.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ο προϋπολογισμός 2019, ο απολογισμός 2018, η μείωση δαπανών του κρατικού προϋπολογισμού στην υγεία, οι ελλείψεις ιατρών, τα προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η μετανάστευση νέων ιατρών, η υπερφορολόγηση, το ασφαλιστικό.

Οι εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την υγεία του πληθυσμού και τις πολιτικές βελτίωσης της, με συναδέλφους από όλη τη χώρα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ