ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Έχουν κάνει κουρέλι το καταστατικό της ΓΣΕΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Έχουν κάνει κουρέλι το καταστατικό της ΓΣΕΕ
 Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στον νομό, ότι από χθες στις 9 το πρωί, έπρεπε να έχει ξεκινήσει το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, αλλά έχουν κλειστές πόρτες για τους εργαζόμενους και το συνέδριο δεν έχει ξεκινήσει.

Οι αντιπρόσωποι της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (παράταξη που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) των ζωντανών συνδικάτων, περιμένουν και ζητάνε να συνεδριάσει η διοίκηση της ΓΣΕΕ προκειμένου να ξεκινήσουν τις νόμιμες διαδικασίες, δηλαδή να επιστραφούν όλες οι κάρτες πίσω, που έχουν μοιραστεί σαν μαρουλόφυλλα τις προηγούμενες μέρες, να γίνουν οι διαδικασίες που προβλέπονται με βάση το καταστατικό, να πάρουν κάρτες οι πραγματικοί αντιπρόσωποι των εργαζομένων και με βάση αυτό να ξεκινήσει το συνέδριο, που όμως δεν μπορεί να έχει μέσα τους εργοδότες, δεν μπορεί να έχει τους νόθους, δεν μπορεί να έχει τους προέδρους ανωνύμων εταιρειών, δεν μπορεί να έχει μέσα όλους αυτούς που απαρτίζουν ένα μεγάλο μέρος των αντιπροσώπων του Συνεδρίου. 

Όσο για την παραίτηση Καραγεωργόπουλου γελάμε ακόμα… παραιτήθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «Πήγασος Φορτούνα Γκέιμινγκ Α.Ε., δηλαδή ο εργοδότης από το συνέδριο των εργατών, ενώ δεν έχει καν εκλεγεί.

Όλα αυτά θέλουμε να τα γνωρίζει η εργατική τάξη της Αργολίδας, να μην εφησυχάζει, να μην εμπιστεύεται τους ντόπιους εργατοπατέρες που σπεύδουν να κατηγορήσουν τις ταξικές δυνάμεις. Για αυτό και επιμένουμε! Θέλουμε να γίνει ένα συνέδριο που να κουβεντιάσουμε τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων.

Έχουν τεράστιες ευθύνες οι δυνάμεις ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ/ομάδα Βασιλόπουλου, που έχουν φθάσει μέχρι εδώ την κατάσταση. Με ΜΑΤ, εισαγγελείς και μπράβους η ηγεσία της ΓΣΕΕ σκοπεύει να νομιμοποιήσει την παρουσία των γνωστών εργοδοτών, όλων των βρώμικων νοθειών σε ένα στημένο συνέδριο-παρωδία, με μόνο στόχο να διαμορφώσουν στην κάλπη πλαστούς συσχετισμούς.

Εδώ και τρεις μέρες στα τουριστικά θέρετρα της Καλαμάτας μέσα στην προκλητική χλιδή που η πλειοψηφία των εργαζομένων δε θα μπορέσει να δει ποτέ στη ζωή της, μια χούφτα εργατοπατέρες σε διαδρόμους και στα δωμάτια των ξενοδοχείων δολοπλοκούν για το πώς θα διατηρήσουν τις καρέκλες τους αποκλείοντας δεκάδες αντιπροσώπους από πραγματικά σωματεία. Απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι έχουν γραμμένα στα παλιά τους παπούτσια τις αγωνίες και τα προβλήματα των εργαζομένων.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει κουρέλι το καταστατικό της ΓΣΕΕ και κάθε συνδικαλιστική πρακτική. Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό τους η πραγματοποίηση συνεδρίου που θα συζητήσει πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων. Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων.

Η εργατική τάξη δεν μπορεί να ανεχθεί αυτό τον εκφυλισμό και θα πάρει τα μέτρα της. Όλες και όλοι το Σάββατο, στο συλλαλητήριο στην Καλαμάτα, έξω από το ξενοδοχείο "Elite", στις 9.00 π.μ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ