Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Εκπαιδευτική εκδήλωση - ομιλία στα πλαίσια του Μαραθωνίου Ναυπλίου

Εκπαιδευτική εκδήλωση - ομιλία στα πλαίσια του Μαραθωνίου Ναυπλίου
Την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Harvard, Αίθουσα Διαλέξεων «Οικογένειας Νίκου Μαζαράκη» σε συν διοργάνωση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος, Πανεπιστημίου Harvard & ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική εκδήλωση - ομιλία στα πλαίσια του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Ομιλητές στην εκδήλωση ηταν, ο Παναγιώτη Χαλβατσιώτη, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας-Διαβήτη Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική -Μονάδα Έρευνας & Διαβητολογικό Κέντρο ΕΚΠΑ, ΠΓΝ «Αττικόν» με θέμα «Μοριακοί Μηχανισμοί Άθλησης : Οξειδωτικό Στρες» και η Χερουβείμ Ευγενία, Εργοφυσιολόγος, Sports Excellence, Τμήμα Αθλητικής Αριστείας, Α' Ορθοπαιδική Κλινική, ΕΚΠΑ με θέμα «Κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου σε αθλητές Μαραθωνίου»
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας "Sports Excellence" που λειτουργεί κάτω από την επιστημονική επίβλεψη της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Την εκδηλωση παρακολούθησαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Τεχνικός Διευθυντης του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου, ο Αναπλ. Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Διευθυντης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος, Πανεπιστημίου Harvard, Iωάννης Πετρόπουλος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κ. Αναστασίου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χ.Ζέρβας, η επιτετραμμένη για θέματα παιδείας του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι του αθλητισμού και πολύς κόσμος.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ