Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Παρουσία του κριτικού κινηματογράφου Θ. Κουτσογιαννόπουλου έγινε η προβολή της ταινίας "Ο Τερματισμός" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. | |
Παρουσία του κριτικού κινηματογράφου Θ. Κουτσογιαννόπουλου έγινε η προβολή της ταινίας  "Ο Τερματισμός" στο Ναύπλιο
Το ντοκιμαντέρ "Ο Τερματισμός/ Finish-line" (2016) της Ελιάνα Αμπραβανέλ προβλήθηκε στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου στον πολυχώρο ΦΟΥΓΑΡΟ το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου στο Ναύπλιο. 

Η προβολή πραγματοποιήθηκε παρουσία της σκηνοθέτιδας, του κριτικού κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου και του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και πλήθος κόσμου 
Η προβολή της ταινίας υποστηρίζει την δρομική ομάδα FINISH LINERS που δημιουργήθηκε και συνοδεύει μέλη του MDA HELLAS (άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις) σε αγώνες. 

Μέρος του κοινωνικού μερίσματος του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019 θα αποδοθεί στον νέο στόχο της ομάδας που είναι η αγορά 3 αγωνιστικών αμαξιδίων. 

Τέλος, μία έκπληξη από την παγκοσμίως Νo1 εταιρεία running, New Balance, περιμένε έναν τυχερό θεατή καθώς κληρώθηκε ένα ζευγάρι 1080v9 για τους συνεφίλ δρομείς! 
Λίγα λόγια για την ταινία

Διασχίζοντας την Ελλάδα απ' άκρη σ' άκρη, το νέο αυτό συναθλητικό ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τις ζωές τριών ασπρομάλληδων μαραθωνοδρόμων που δεν βιάζονται να τερματίσουν. Ο Ιδομενέας είναι ένας εύρωστος Κρητικός που τρέχει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ξυπόλητος, φορώντας αρχαιοελληνική πανοπλία.

Ο Αντώνης είναι ένας βοσκός του παλιού καιρού, που ανακάλυψε το ταλέντο του στο τρέξιμο όταν προσπέρασε κατά λάθος ένα λύκο που του είχε κλέψει ένα πρόβατο. Ο Στέλιος είναι ο γηραιότερος Έλληνας μαραθωνοδρόμος, που μοιάζει να τρέχει πρόσω ολοταχώς προς την αθανασία. Οι τρεις τους μοιράζονται μια εντελώς δική τους φιλοσοφία για το τρέξιμο. Κάθε φορά που περνούν τη γραμμή του τερματισμού, έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον καθημερινό ήρωα που κρύβουν μέσα τους!Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ