ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ρ. Μπαρού: Το Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. θα πραγματοποιηθεί, είτε αρέσει είτε όχι στα στελέχη του ΠΑΜΕ- ΚΚΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | | | |
Ρ. Μπαρού: Το Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. θα πραγματοποιηθεί, είτε αρέσει είτε όχι στα στελέχη του ΠΑΜΕ- ΚΚΕ
Από πλευράς Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδος συμμετέχουν στο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ από 14 έως και 17/3/2019 ο Πρόεδρος Ραφαήλ Μπαρού καθώς και ο υπεύθυνος Οργανωτικού του Κέντρου Γεώργιος Κοϊνης .
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

Τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες από πλευράς ΠΑΜΕ-ΚΚΕ δεν έχουν προηγούμενο. Τραμπουκισμοί – προπηλακισμοί συναδέλφων καταστροφή όλου του έντυπου υλικού για τις διαδικασίες του συνεδρίου και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. «Φαίνεται ότι θέλουν να επιστρέψουν στις παλιές καλές ημέρες » μ΄αυτή τους την συμπεριφορά.

Από εχθές στην πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ειδικότερα στους χώρους που θα γίνει το συνέδριο και ειδικά τις βραδινές ώρες έγιναν επιθέσεις από κορυφαία στελέχη του ΠΑΜΕ σε συναδέλφους άλλων παρατάξεων τους οποίους κτύπησαν και στο τέλος τους αφαίρεσαν ότι έντυπο υλικό κουβαλούσαν στα χέρια τους.

Θέλουμε να τονίσουμε κατηγορηματικά τα εξής:

Ο Θεός να βάλει το χέρι του και ότι εμείς από σήμερα θα είμαστε εκεί για να διαφυλάξουμε με οποιονδήποτε τρόπο και μέσα, να διεξαχθούν οι εκλογές με Διαφάνεια και Δημοκρατία.

Το Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. θα πραγματοποιηθεί, είτε αρέσει είτε όχι στα στελέχη του ΠΑΜΕ- ΚΚΕ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΕ

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 37ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Ο κατήφορος των βιαιοτήτων και των τραμπουκισμών από στελέχη του ΠΑΜΕ δε σταμάτησε με τη ματαίωση του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ....

Συνεχίστηκε πριν καν την έναρξη του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, με τον προπηλακισμό και την άσκηση βίας σε απλούς εργαζόμενους της Συνομοσπονδίας που ήταν επιφορτισμένοι με τη διανομή των καρτών συμμετοχής στους συνέδρους της ΓΣΕΕ.

Καταγγέλλουμε και την απρόκλητη βία εναντίον εργαζομένων (των κατά τα άλλα "εργολάβων" της εργατικής τάξης) από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΜΕ, αλλά και την αρπαγή των καρτών συμμετοχής των συνέδρων άλλων παρατάξεων.

Ας μη ματαιοπονούν.

Το Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, με σεβασμό του νόμου και του καταστατικού.

Οι απαράδεκτες όμως ενέργειές τους θα καταγραφούν στη μνήμη ως ενέργειες αντιδημοκρατικές, ως πράξεις ντροπής για δημοκρατικές διαδικασίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ