ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ανοιξιάτικος καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. |
Ανοιξιάτικος καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών
από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά

Με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα θα κυλήσει ο καιρός , οι άνεμοι στα νότια δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Δεν υπάρχει άμεσα κάποιο σύστημα να μας επηρεάσει και μόνο το Σαββατοκύριακο μια διαταραχή που βρίσκεται στη κεντρική Ευρώπη θα κινηθεί νοτιότερα και θα επηρεάσει μερικώς τη χώρα μας με βροχές και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας.

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί αλλά και στον γενικό χάρτη Ελλάδος παρατηρούμε ότι στην περιοχή μας θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους και περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. . Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μπ . Η θερμοκρασία: θα φτάσει στα βόρεια το μεσημέρι τους 17 βαθμούς στα δυτικά τους 17 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μπ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3 με 4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στα ανατολικά και βόρεια.

Την Κυριακή στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη λίγο στα βόρεια και ανατολικά.

Τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα το πρωί . Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 5 μπ που αργότερα θα γίνουν νοτιοδυτικοί και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ